Pjanić “otvoreno”: “Ne idi iz kluba u kojem si sretan, čak ako ti drugi nude više”

Miralem Pjanić @YouTube

Budućnost fudbalera Matthijsa de Ligta i Alvara Morate u Juventusu je prilično neizvjesna, ali su Holanđanin i Španac dobili iznenadan i dobronamjeran “savjet” od bivšeg igrača ovog kluba.

Alvaro Morata je navodno blizu sporazuma sa Barcelonom, dok je za de Ligta status u Juventusu jedna velika nepoznanica.

O budućnosti napadača i defanzivca Juventusa govorio je neko ko odlično poznaje ambijent ovog kluba, te ih je “savjetovao” da ostanu i dalje u Torinu.

Svaka čast Barceloni, ali…

Govoreći nedavno u intervjuu za italijanske medije, nekadašnji igrač Juventusa Miralem Pjanić je kazao da “bez obzira na Moratine nemjere, savjet koji bi on svakome dao jeste da dvaput razmisli prije nego što ode iz kluba u kojem je sretan, čak i ako u drugom klubu nude više“.

Alvaru nisu potrebni savjeti, on ima super karijeru. Jasno je da se uvijek ima o čemu razmišljati kada te pozove Barcelona, ali ne znam da li je on zaista odlučio da ode. U svakom slučaju i Juventus je vrhunski klub“, zaključio je bh. fudbaler i igrač Barcelone, trenutno “na posudbi” u turskom Bešiktašu.

Vezane vijesti

Ćiro Blažević o utakmici BiH – Rusija: “Sramota me je, duboko sam uvrijeđen”

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosane i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, reagovao je vrlo emotivno na moguće održavanje prijateljske…

Vraća li se Ronaldo ovog ljeta u Real Madrid?

Cristiano Ronaldo, napadač Manchester Uniteda mogao bi se vratiti u Real Madrid ovog ljeta, piše “Daily Mirror”. Portugalska…

Manchester United će drastično smanjiti Ronaldovu platu?

Legendarni engleski fudbalski klub Manchester United je u teškom periodu u Premier ligi, jer je trenutno van mjesta…
Total
1
Share