Povratak u Englesku: Milionska ponuda za Džeku u januaru!

Edin Džeko @Twitter/bet365

I baš kada smo konačno pomislili da je transfer saga, koja je trajala skoro svake godine, konačno završila sa njegovim prelaskom u milanski Inter, priča oko Edina Džeke očito nije završena.

Naime, prema posljednjim informacija sa “fudbalskog tržišta”, uskoro se može očekivati super ponuda za bh. fudbalera.

Povratak u Premier ligu

Iako je već godinama unazad Džeko dovođen u relaciju i sa engleskim klubom Chelsea, bh. igrač bi se možda i mogao vratiti u Premier ligu, nakon što je godinama ranije igrao za Manchester City.

Prema naovdima engleskog magazina “The Sun“, Edin Džeko nalazi se na “nišanu” Newcastlea u nadolazećem januarskom prijelaznom roku.

Novac “diktira” igru

Nakon što je na ljeto kao “slobodan igrač” stigao u Inter, Džeko bi već sada mogao otići, naravno ako Newcastle odredi milionsku ponudu koju Inter ne bude mogao odbiti.

“Najnoviji engleski klub, kojeg su kupili bogati arapski šeici, možda bi bio prevelik zalogaj čak i za Inter”, navode engleski mediji.

Vezane vijesti

Postupci Vladimira Putina mijenjaju planove fudbalske Lige prvaka

Evropska fudbalska federacija (UEFA) biće primorana da ovogodišnje finale Lige prvaka preseli na neku drugu lokaciju, tvrde današnji…

Užasna statistika: Petev je najgori selektor kojeg je BiH ikada imala

Koliko je učinak fudbalske reprezentacije loš možda najbolje pokazuje podatak da su najbolji fudbaleri Bosne i Hercegovine (BiH)…

Čarolija “sarajevskog labuda” je završila, ponovo je “ružno pače”

Prijateljska utakmica francuskog Lensa i italijanskog Intera nikako ne može obradovati trenera Nerazzurra, te Simone Inzaghi sada ima…
Total
2
Share