Povratak u Englesku: Milionska ponuda za Džeku u januaru!

Edin Džeko @Twitter/bet365

I baš kada smo konačno pomislili da je transfer saga, koja je trajala skoro svake godine, konačno završila sa njegovim prelaskom u milanski Inter, priča oko Edina Džeke očito nije završena.

Naime, prema posljednjim informacija sa “fudbalskog tržišta”, uskoro se može očekivati super ponuda za bh. fudbalera.

Povratak u Premier ligu

Iako je već godinama unazad Džeko dovođen u relaciju i sa engleskim klubom Chelsea, bh. igrač bi se možda i mogao vratiti u Premier ligu, nakon što je godinama ranije igrao za Manchester City.

Prema naovdima engleskog magazina “The Sun“, Edin Džeko nalazi se na “nišanu” Newcastlea u nadolazećem januarskom prijelaznom roku.

Novac “diktira” igru

Nakon što je na ljeto kao “slobodan igrač” stigao u Inter, Džeko bi već sada mogao otići, naravno ako Newcastle odredi milionsku ponudu koju Inter ne bude mogao odbiti.

“Najnoviji engleski klub, kojeg su kupili bogati arapski šeici, možda bi bio prevelik zalogaj čak i za Inter”, navode engleski mediji.

Vezane vijesti

Fenerbahče u potrazi za jeftinim fudbalerima iz Bosne i Hercegovine

Zanimljiva vijest stiže nam iz Turske u kojoj se navodi da je menadžment fudbalskog kluba Fenerbahče počeo intezivno…

Za Pjanićev ugovor sumnja u poreske prevare i pranje novca

Italijanska finansijska policija posjetila je ovog ponedjeljka sjedišta nekoliko klubova iz fudbalske Serie A, uključujući Juventus, Inter iz…

Sead Kolašinac: “Tenk? Ne sviđa mi se taj nadimak”

Bosanskohercegovački fudbaler Sead Kolašinac nedavno je postao član francuskog kluba Olympique iz Marseilla. Sada već bivši igrač Arsenala…
Total
2
Share