Ronaldo dobio ozbiljno upozorenje: “Dobićeš nekoliko udaraca”

Cristiano Ronaldo @YouTube

Fudbalska reprezentacija Italije, aktuelni pobjednik EURO 2020, i Portugal, pobjednik istog takmičenja iz 2016. godine, mogli bi se suočiti u finalu “play-offa” za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Upravo Leonardo Bonucci i Cristiano Ronaldo, bivši saigrači u Juventusu, mogu postati protivnici u odlučujućem kvalifikacionom “play-off” susretu.

Međutim, obje reprezentacije prvo moraju proći svoje protivnike, Portugal mora biti bolji od Turske, dok se Italija mora suočiti sa Sjevernom Makedonijom.

Leonardo Bonucci je u međuvremenu u italijanskim medijima izdao “upozorenje” svom bivšem saigraču iz Juventusa Cristianu Ronaldu. navodeći da će zvijezda Manchester Uniteda imati izuzetno tešku utakmicu, ako se Italija u finalu “play-offa” za Svjetsko prvenstvo 2022. godine suoči sa Portugalom.

Zna Ronaldo šta ga očekuje

“Razgovarao sam sa Cristianom Ronaldom i našalio sam se o mogućnosti meča između Portugala i Italije. Vidjećemo šta će biti na terenu, Cristiano zna da će dobiti nekoliko udaraca. Moramo da se fokusiramo na ono što radimo na terenu, a u martu ćemo se ponovo sastati i uvjeren sam da ćemo imati dva prelijepa meča”, rekao je Bonucci.

Polufinale “play-offa” za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. na programu je 24. marta 2022. godine, a tri finala će se igrati 29. marta 2022. godine.

Vezane vijesti

Rusija će odigrati utakmicu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine!?

Fudbalska reprezentacija Rusije u novembru će najvjerovatnije odigrati domaću prijateljsku utakmicu sa selekcijom Bosne i Hercegovine, prenose ruski…

Slavni Pele je Božić dočekao kod kuće

Legenda svjetskog fudbala Edson Arantes do Nascimento, svima poznatiji kao Pelé, proslavio je Božić sa svojom porodicom. Pelé,…

Milan: Ibrahimovićeva karijera je u opasnosti

Karijera Zlatana Ibrahimovića uskoro bi mogla doći do kraja, pišu italijanski mediji. Kako je navedeno, povreda Ahilove tetive…
Total
1
Share