Ronaldo poludio: Vikao na sudiju, gurnuo navijača

Cristiano Ronaldo @Twitter

Cristiano Ronaldo je izgubio živce u prvom poluvremenu utakmice azijske Lige prvaka protiv Shabab Al-Ahlyja. Dok su igrači odlazili do tunela na odmor, Portugalac je prvo viknuo na sudiju, a zatim u prsa udario navijača na terenu koji je želio da napravi selfie sa njim.

Njegov bijes izazvala su dva kontroverzna trenutka u kaznenom prostoru protivnika. Prvi zbog nedosuđenog prekršaja nad njim, a zatim kada je lopta nakon njegovih bočnih makazica udarila u ruku protivnika.

“Zaboravi selfie”

Nakon zvižduka za završetak prvog poluvremena pri rezultatu 1:1, Ronaldo (38) je počeo da viče na sudiju Fu Minga, odmahujući mu rukom u lice. Na putu do svlačionice nekoliko puta je stavio prst na oko i povikao: “Probudi se, probudi se, prokletstvo!

U tom trenutku mu se na putu ispriječio navijač koji je namjeravao da napravi selfie sa njim. Ljuti Ronaldo, međutim, ne samo da je stao, već je i odgurnuo muškarca rukom u prsa.

U drugom poluvremenu Al-Nassr je slavio ukupnim rezultatom 4:2, a Cristiano je u 7. minuti nadoknade vremena postigao četvrti pogodak.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Poruka Ibrahimoviću: “Otišao si iz Bosne, ali Bosna nije nikada iz tebe”

Zlatan Ibrahimović, popularni švedski fudbaler “bosanskih korijena”, razbjesnio je pojedine vjernike svojom skandaloznom “božićnom čestitkom”. Osim što je…

“Vučić mu je idol”: Mladen Krstajić preuzima Bosnu i Hercegovinu!?

Nakon tri vezana poraza fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za EURO 2024, pogotovo onog najbolnijeg nedavno…

Osobama sa zastavom ili šalom BiH neće biti dozvoljen ulaz na stadion u Bratislavi

Imajući u vidu šta se dogodilo prije 10 godina, kada su navijači Bosne i Hercegovine potpuno preplavili Žilinu…
Total
0
Share