“Rusija umjesto sa Bosancima, treba dogovoriti utakmicu sa Srbijom”

Nemanja Pejčinović @YouTube

Nemanja Pejčinović pozvao je reprezentaciju Rusije da odigra prijateljsku fudbalsku utakmicu sa Srbijom, a sve u kontekstu odbijanja bh. fudbalera da igraju prijateljski susret.

Miralem Pjanić je još ranije kazao da neće igrati u prijateljskoj utakmici između Rusije i BiH, dok je Edin Džeko kazao da je protiv takve odluke.

“Ne znam kako bih okarakterisao ovakvo ponašanje Bosanaca. Opet, politika igra ulogu u odbijanju”, kazao je Pejčinović, prenosi “Sports.ru“.

“BiH je pod kontrolom Amerike i Zapada”

“Sada su zemlje poput Bosne i Hercegovine pod kontrolom Amerike i Zapada. Takvo njihovo ponašanje je sasvim logično. Mislim da Rusija treba da se dogovori sa Fudbalskim savezom Srbije o održavanju prijateljske utakmice“, dodao je nekadašnji igrač Lokomotive iz Moskve i reprezentacije Srbije.

Pejčinović je na na kraju zaključio da je ruskom timu potrebna prijateljska utakmica zbog uvježbavanja, predlažući odigravanje susreta sa Srbijom koja “sigurno ne bi odbacila ponudu Ruskog fudbalskog saveza na način kao što to pokušavaju Bosanci“.

Vezane vijesti

Invazija kengura zaustavila fudbalsku utakmicu u Australiji

Na desetine životinja prekinulo je utakmicu između Tuggeranong Uniteda i Wagga City Wanderersa, u sklopu australijskog fudbalskog prvenstva.…

Ronaldo: “Rangnick nije prava osoba za Manchester United”

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo u napetoj je vezi sa trenerom “crvenih đavola” Ralfom Rangnickom. Prema informacijama španskog…

Kako Paul Pogba reaguje na zvižduke navijača Uniteda

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba bio je predmet zvižduka tokom subotnje utakmice njegovog tima protiv Norwicha. Uprkos dobroj…
Total
1
Share