Zbog čega se uplašio Lionel Messi?

Lionel Messi i navijač na terenu @Twitter

Francuski fudbalski velikan PSG poražen je od Bayerna u dvije utakmice, 0:1 u Parizu i 0:2 u Minhenu, te je eliminisan iz UEFA Lige prvaka već u osmini finala.

Odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, odigranog u Njemačkoj, sve kamere su bile usmjerene upravo na Lionela Mesija, koji je bio “spomenik razočarenja”, što se moglo vidjeti na njegovom izrazu lica.

Bilo je to jako blizu

Messi se nije isticao na terenu, ali je zato bio glavni protagonista neželjenog trenutka nakon posljednjeg zvižduka kada je jedan navijač ušao na teren.

Navijač je očito uspio da nesmetano uđe na teren i bio je samo jedan korak od Lionela Mesija kada su se zaštitari konačno pojavili, obuzdali ga i udaljili sa stadiona.

Izgledao je uplašeno kada je vidio koliko mu se navijač približio, a njegova reakcija, koju možete vidjeti u video zapisu ispod, govori sve.

Video: Twitter

Komentariši
Vezane vijesti

Selektor reprezentacije Ukrajine pravi molotovljeve koktele kod kuće

Ukrajinski mediji otkrili su danas da je selektor reprezentacije Ukrajine Oleksandr Petrakov pokušao da se uključi u odbranu…

Džeko od sreće zapjevao na turskom jeziku: “Jedva čekam da vas vidim”

Turski fudbalski klub Fenerbahče objavio je danas da je potpisao dvogodišnji ugovor sa bh. napadačem Edinom Džekom, koji…

“Manchester United je postao groblje za igrače i trenere”

Bivši engleski napadač Peter Crouch podijelio je svoje mišljenje o kadrovskoj politici Manchester Uniteda. “Old Trafford je postao…
Total
0
Share