Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu

Zinedine Zidane @coachesvoice.com

Iako je bilo nagađanja da bi mogao zamijeniti trenera Manchester Uniteda, nedavno smijenjenog Ole Gunnara Solskjaera, sve su prilike da francuski stručnjak uopšte nije zainteresovan za tu funkciju.

Kako navode pojedini britanski mediji, Zinedine Zidane vjerovatno neće sjesti na klupu Manchester Uniteda. Pojedini fudbalski sŧručnjaci idu toliko daleko navodeći da Zidane nikada nije bio zainteresovan za englesku Premier ligu.

Zidaneovo ime se dovodilo i u vezu sa Newcastleom, klubom kojeg su nedavno kupili bogati arapski investitori, ali su “svrake” na kraju odabrale Eddie Howea za novog trenera.

“To se nikada neće dogoditi”

“Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu i vjerovatno nikada neće biŧi”, rekao je Fred Hermel, španski fudbalski stručnjak.

Zidane je slobodan otkako je ovog ljeta napustio Real Madrid. Iz kluba je otišao godinu dana prije isŧeka ugovora, i kako je tada naveo, “povrijeđen, žaleći što nije osjetio povjerenje kluba“.

Vezane vijesti

Jose Mourinho završio u bolnici, na treningu ga povrijedio vlastiti igrač

Trener italijsnakog fudbalskog kluba Roma, Jose Mourinho, povrijeđen je tokom treninga od strane jednog od igrača u ovom…

Pioli nagradio Krunića: Bosanac ostaje u Milanu

Krunićeva budućnost će biti crveno-crna, jer bosanski vezista, uz odobrenje trenera Stefana Piolija, i u narednom periodu ostaje…

Posljednja sezona u “Nerazzurima”: Džeko neće produživati ugovor

Za sada je mala vjerovatnoća da će bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko svoju avanturu u italijanskom Interu moći produžiti…
Total
0
Share