Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu

Zinedine Zidane @coachesvoice.com

Iako je bilo nagađanja da bi mogao zamijeniti trenera Manchester Uniteda, nedavno smijenjenog Ole Gunnara Solskjaera, sve su prilike da francuski stručnjak uopšte nije zainteresovan za tu funkciju.

Kako navode pojedini britanski mediji, Zinedine Zidane vjerovatno neće sjesti na klupu Manchester Uniteda. Pojedini fudbalski sŧručnjaci idu toliko daleko navodeći da Zidane nikada nije bio zainteresovan za englesku Premier ligu.

Zidaneovo ime se dovodilo i u vezu sa Newcastleom, klubom kojeg su nedavno kupili bogati arapski investitori, ali su “svrake” na kraju odabrale Eddie Howea za novog trenera.

“To se nikada neće dogoditi”

“Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu i vjerovatno nikada neće biŧi”, rekao je Fred Hermel, španski fudbalski stručnjak.

Zidane je slobodan otkako je ovog ljeta napustio Real Madrid. Iz kluba je otišao godinu dana prije isŧeka ugovora, i kako je tada naveo, “povrijeđen, žaleći što nije osjetio povjerenje kluba“.

Vezane vijesti

Džekino skidanje šortsa postalo viralno na društvenim mrežama u Turskoj

I dok su navijači Fenerbahčea odbrojavali dane kada će Edin Džeko, napadač italijanskog Intera i fudbalske reprezentacije Bosne…

Džeko od sreće zapjevao na turskom jeziku: “Jedva čekam da vas vidim”

Turski fudbalski klub Fenerbahče objavio je danas da je potpisao dvogodišnji ugovor sa bh. napadačem Edinom Džekom, koji…

Edin Džeko se vraća u Rim!?

Edin Džeko, najbolji bosanskohercegovački fudbaler i član italijanskog Intera, dolaskom Lukakua i Dybale postati će višak u slavnom…
Total
0
Share