Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu

Zinedine Zidane @coachesvoice.com

Iako je bilo nagađanja da bi mogao zamijeniti trenera Manchester Uniteda, nedavno smijenjenog Ole Gunnara Solskjaera, sve su prilike da francuski stručnjak uopšte nije zainteresovan za tu funkciju.

Kako navode pojedini britanski mediji, Zinedine Zidane vjerovatno neće sjesti na klupu Manchester Uniteda. Pojedini fudbalski sŧručnjaci idu toliko daleko navodeći da Zidane nikada nije bio zainteresovan za englesku Premier ligu.

Zidaneovo ime se dovodilo i u vezu sa Newcastleom, klubom kojeg su nedavno kupili bogati arapski investitori, ali su “svrake” na kraju odabrale Eddie Howea za novog trenera.

“To se nikada neće dogoditi”

“Zidane nikada nije bio zainteresovan za Premier ligu i vjerovatno nikada neće biŧi”, rekao je Fred Hermel, španski fudbalski stručnjak.

Zidane je slobodan otkako je ovog ljeta napustio Real Madrid. Iz kluba je otišao godinu dana prije isŧeka ugovora, i kako je tada naveo, “povrijeđen, žaleći što nije osjetio povjerenje kluba“.

Vezane vijesti

Fudbalski klubovi sa Krima će se takmičiti u prvenstvu Rusije

Zamjenik ruske Državne dume Nikolaj Valuev podržao je danas ideju uključivanja krimskih fudbalskih klubova u rusko prvenstvo, prenose…

Napustio klub kako bi zadržao svoju dugu bradu

Prilično neobičan razlog bio je povod za odlazak fudbalera Nabila Fekira iz slavnog francuskog kluba Olympique Lyonnais. Naime,…

Salah: “Ako žele da odem iz Liverpoola, to je onda nešto drugačije”

Medijima sve više kruži glasina da bi zvijezda Liverpoola Mohamed Salah mogao napustiti klub nakon završetka sezone ili…
Total
0
Share