“Ako Bosna i Hercegovina pobijedi Gruziju, imat ćemo priliku”

Futsal reprezentacija BiH @nfsbih.ba

Napadač futsal reprezentacije Azerbejdžana Thiago Bolinha prokomentarisao je poraz u utakmici startnog kola “Grupe D” “EURO 2022” od ekipe Gruzije (2:3), te je iznio svoje mišljenje o predstojećem susretu sa Španijom.

“Znali smo da će biti teška utakmica. Smatrali smo to nimalo sličnim finalu. Bilo je važno postići pozitivan rezultat. I pored poraza u timu, dobro smo krenuli, postigli potrebne golove”, kazao je Bolinha, dodajući da će sljedeća utakmica protiv Španije biti još teža.

(Ne)realna očekivanja

“Oni su favoriti ne samo grupe, već i cijelog prvenstva. Ali, ako postoji šansa, treba se boriti do kraja i iskoristiti svaki trenutak. Ako Bosna i Hercegovina u narednom kolu pobijedi Gruziju, imat ćemo šanse”, zaključio je Bolinha.

U drugoj utakmici na “EURO 2022futsaleri BiH igraju protiv Gruzije, 26. januara od 17:30 sati. “Zmajevi” vjeruju u svoj kvalitet da mogu savladati Gruziju i povećati šanse u borbi za četvrtinu finala.

Vezane vijesti

Ronnie O’Sullivan objasnio “najduži zagrljaj u historiji snukera”

“Najduži zagrljaj u historiji snukera” – tako su pojedini mediji opisali ono što se dogodilo između Ronnieija O’Sullivana…

Bosanska gimnastičarka s invaliditetom “ostvaruje svoje snove”

Sara Bečarević je rođena bez donjeg dijela lijeve ruke, u siromašnoj balkanskoj državi ozloglašenoj po velikoj društvenoj i…

Čestitke Lani Pudar: “Bravo zlatna djevojko”, “Iz ničega do svjetske bronze”…

Kako se u Bosni i Hercegovini u sport ulaže veoma malo, jer o tome većinom odlučuju političari, vjerovatno…
Total
1
Share