Odluka Toma Bradyja da se povuče ipak nije konačna

Tom Brady @YouTube

Legenda američkog fudbala Tom Brady ipak još nije odlučio da završi profesionalnu karijeru, kazao je njegov agent Don Yee.

Naime, jučer je “ESPN” objavio da je 44-godišnji Brady konačno odlučio prestati igrati američki fudbal, što je potvrdila i igračeva kompanija postavljajući tu vijest Twitter.

Nakon brojnih čestitki upućenih Bradyiju na društvenim mrežama iz cijelog svijeta, njegova “poruka o odlasku” kasnije je obrisana sa Twittera, a njegov agent Don Ye je kazao da samo Brady može potvrditi svoje planove za budućnost.

Jeste… ali nije još uvijek

Prema dva anonimna izvora, sedmostruki pobjednik Super Bowla, koji sa ekipom Tampa Bay ima ugovor do 2022. godine, obavio je telefonski razgovor sa generalnim menadžerom tima Jasonom Lichtom i objasnio da još nije donio konačnu odluku.

Najnovije informacije, koje “kruže” u američkim medijima, sugerišu da Brady planira da objavi povlačenje iz sporta tokom nadolazećeg Super Bowla, 14. februara.

Vezane vijesti

Sebastian Vettel najavio povlačenje iz “Formule 1”

Sebastian Vettel, četverostruki svjetski prvak u Formuli 1, objavio je putem svog Instagram profila da će se povući…

Ruski komunisti žele protjerati sve strane sportiste iz Rusije

Lider Komunističke partije Rusije Maksim Surajkin predložio je da se svi strani sportisti, koji imaju ugovore sa ruskim…

Rusi više neće moći pratiti utrke “Formule 1”

Ruski navijači “Formule 1” više neće moći gledati Svjetsko prvenstvo u TV ekranima. Ekskluzivni emiter “Formule 1” za…
Total
1
Share