Odluka Toma Bradyja da se povuče ipak nije konačna

Tom Brady @YouTube

Legenda američkog fudbala Tom Brady ipak još nije odlučio da završi profesionalnu karijeru, kazao je njegov agent Don Yee.

Naime, jučer je “ESPN” objavio da je 44-godišnji Brady konačno odlučio prestati igrati američki fudbal, što je potvrdila i igračeva kompanija postavljajući tu vijest Twitter.

Nakon brojnih čestitki upućenih Bradyiju na društvenim mrežama iz cijelog svijeta, njegova “poruka o odlasku” kasnije je obrisana sa Twittera, a njegov agent Don Ye je kazao da samo Brady može potvrditi svoje planove za budućnost.

Jeste… ali nije još uvijek

Prema dva anonimna izvora, sedmostruki pobjednik Super Bowla, koji sa ekipom Tampa Bay ima ugovor do 2022. godine, obavio je telefonski razgovor sa generalnim menadžerom tima Jasonom Lichtom i objasnio da još nije donio konačnu odluku.

Najnovije informacije, koje “kruže” u američkim medijima, sugerišu da Brady planira da objavi povlačenje iz sporta tokom nadolazećeg Super Bowla, 14. februara.

Vezane vijesti

Navijač pravio selfie i oborio 20 biciklista na Tour de France

Navijač koji je pokušao da napravi selfie fotografiju izazvao je kolektivni pad takmičara, u nedjelju, na 15. etapi…

Tajni sastanci Hamiltona i Shakire, “stalno razgovaraju na telefon”

Već u maju se spekulisalo o mogućoj vezi između svjetskog prvaka Formule 1 Lewisa Hamiltona i kolumbijske pjevačice…

Olimpijada se vraća u Sarajevo: Skokovi na Igmanu, bob na Trebeviću

Predstavnici Olimpijskih komiteta Bosne i Hercegovine i Španije održali su u srijedu u Pekingu sastanak o mogućnosti da…
Total
0
Share