“Vidio sam šta pojedini igrači BiH stvarno mogu”

Ivica Obrvan @YouTube

Nakon što se rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po drugi put u historiji plasirala na Evropsko prvenstvo, koje će se održati od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, na red su došle i pripreme za ovaj veliki sportski dođađaj.

Tim povodom rukometna reprezentacija BiH prvog dana novembra okupila se na Ilidži kako bi obavila kratke pripreme uoči prijateljskog dvoboja sa Mađarskom, koji će se odigrati na gostujućem terenu u Budimpešŧi, 5. i 6. novembra.

Selektor Ivica Obrvan kazao je da termine prijateljskih utakmica želi iskoristiti za davanje prilike mlađim igračima, kako bi vidio njihove mogućnosti, te koliko i na koje od njih može računati u budućnosti.

Selektor Obrvan zadovoljan

Iako je naša rukometna reprezentacija u obje utakmice ubilježila poraze, jučer 24:26, te danas 23:26, selektor Obrvan je nakon današnje utakmice kazao da je zadovoljan pristupom i angažmanom igrača, a posebno boljom igrom u drugim poluvremenima u obje uŧakmice.

Zadovoljan sam viđenim. Konačno sam vidio šta pojedini igrači BiH stvarno mogu“, kazao je na kraju Obrvan.

Vezane vijesti

Smrt u dramatičnom finalu Lige prvaka u rukometu

Evropska rukometna federacija (EHF) saopštila je da je poljski novinar preminuo u nedjelju u Kelnu, tokom finala Lige…

Crnogorci izbacili Slovence sa Evropskog rukometnog prvenstva

Nije im se davala velika šansa, a ipak jesu. Crnogorci su izbacili Slovence sa Evropskog prvenstva u rukometu.…

Srpski navijači: “Makedonija je stara Srbija, Goce Delčev je Bugarin”

Srbijanski navijači dočekali su večeras rukometnu ekipu Vardara iz Sjeverne Makedonije u Beogradu sa grčkom zastavom i skandiranjem…
Total
0
Share