“Vidio sam šta pojedini igrači BiH stvarno mogu”

Ivica Obrvan @YouTube

Nakon što se rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po drugi put u historiji plasirala na Evropsko prvenstvo, koje će se održati od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, na red su došle i pripreme za ovaj veliki sportski dođađaj.

Tim povodom rukometna reprezentacija BiH prvog dana novembra okupila se na Ilidži kako bi obavila kratke pripreme uoči prijateljskog dvoboja sa Mađarskom, koji će se odigrati na gostujućem terenu u Budimpešŧi, 5. i 6. novembra.

Selektor Ivica Obrvan kazao je da termine prijateljskih utakmica želi iskoristiti za davanje prilike mlađim igračima, kako bi vidio njihove mogućnosti, te koliko i na koje od njih može računati u budućnosti.

Selektor Obrvan zadovoljan

Iako je naša rukometna reprezentacija u obje utakmice ubilježila poraze, jučer 24:26, te danas 23:26, selektor Obrvan je nakon današnje utakmice kazao da je zadovoljan pristupom i angažmanom igrača, a posebno boljom igrom u drugim poluvremenima u obje uŧakmice.

Zadovoljan sam viđenim. Konačno sam vidio šta pojedini igrači BiH stvarno mogu“, kazao je na kraju Obrvan.

Vezane vijesti

“Idemo 200 posto na pobjedu protiv BiH, kao da je finale”

Rukometaši Bosne i Hercegovine danas završavaju s utakmicama grupne faze na Evropskom rukometnom prvenstvu, a protivnik u trećoj…

Crnogorci izbacili Slovence sa Evropskog rukometnog prvenstva

Nije im se davala velika šansa, a ipak jesu. Crnogorci su izbacili Slovence sa Evropskog prvenstva u rukometu.…

Rukometaš banjalučkog Borca: “Želimo predstaviti našu zemlju na najbolji način”

Luka Perić, rukometaš banjalučkog Borca, sa svojih 17 godina već je dio najbolje bosanskohercegovačke rukometne vrste, i za…
Total
0
Share