“Šta Novak Đoković uopšte traži u Australiji?”

Novak Đoković @Twitter

Lider australijskih laburista Anthony Albanese, inače vođa opozicije, govorio je za lokalne medije o viznom skandalu u koji je upleten srbijanski teniser Novak Đoković.

Albanese navodi da ne razumije kako je prvi čovjek s ATP liste uopšte stigao u Melbourne, iako uopšte nije bio vakcinisan protiv Covid-19.

Kako, kako…

Politika Australije je da ne dozvoli nevakcinisanim ljudima da uđu na njenu teritoriju. Kako je Đoković dospio u ovu situaciju je van mog normalnog razumijevanja. Kako je Đoković uopšte mogao da dođe ovamo?”, kazao je lider australijskih laburista.

Lider opozicije takođe navodi da australijska Vlada mora brzo reagovati kako bi okončala ovaj skandal koji se nalazi na naslovnicama svih svjetskih medija.

Imidž Đokovića, imidž Australije

Albanese navodi da je “ova katastrofa” trenutni imidž Australije.

Vlasti Australije najavile su da će u četvrtak objaviti konačnu odluku u slučaju Đoković – da li će mu biti dozvoljeno da igra na “Australian Openu” ili će biti deportovan. Odluku treba donijeti i saopštiti Alex Hawke, prvi čovjek australijskog Ministarstva za imigraciju.

Vezane vijesti

Đoković nema pravo biti na “Australian Openu”

Skandal u koji je ovih dana umiješan srbijanski teniser Novak Đoković “ogromnih” je razmjera, a mišljenja o vizi…

Vicepremijer Australije poručio Đokoviću: “Ako si lagao, izbacićemo te odavde”

Potpredsjednik Vlade Australije Barnaby Joyce oštro se osvrnuo na situaciju oko srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, kojem je odbijen…

Srbija “zbog” Novaka Đokovića ostala bez 60 miliona dolara poreza!?

Najbolji teniseri na planeti zarađuju milione dolara od pobjeda na turnirima i sponzorskih ugovora. Ali veliki dio njihovih…
Total
0
Share