“Šta Novak Đoković uopšte traži u Australiji?”

Novak Đoković @Twitter

Lider australijskih laburista Anthony Albanese, inače vođa opozicije, govorio je za lokalne medije o viznom skandalu u koji je upleten srbijanski teniser Novak Đoković.

Albanese navodi da ne razumije kako je prvi čovjek s ATP liste uopšte stigao u Melbourne, iako uopšte nije bio vakcinisan protiv Covid-19.

Kako, kako…

Politika Australije je da ne dozvoli nevakcinisanim ljudima da uđu na njenu teritoriju. Kako je Đoković dospio u ovu situaciju je van mog normalnog razumijevanja. Kako je Đoković uopšte mogao da dođe ovamo?”, kazao je lider australijskih laburista.

Lider opozicije takođe navodi da australijska Vlada mora brzo reagovati kako bi okončala ovaj skandal koji se nalazi na naslovnicama svih svjetskih medija.

Imidž Đokovića, imidž Australije

Albanese navodi da je “ova katastrofa” trenutni imidž Australije.

Vlasti Australije najavile su da će u četvrtak objaviti konačnu odluku u slučaju Đoković – da li će mu biti dozvoljeno da igra na “Australian Openu” ili će biti deportovan. Odluku treba donijeti i saopštiti Alex Hawke, prvi čovjek australijskog Ministarstva za imigraciju.

Vezane vijesti

Vicepremijer Australije poručio Đokoviću: “Ako si lagao, izbacićemo te odavde”

Potpredsjednik Vlade Australije Barnaby Joyce oštro se osvrnuo na situaciju oko srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, kojem je odbijen…

Nick Kyrgios: “Namjerno sam prekršio pravila oblačenja na Wimbledonu”

Čak i na dan kada je njegovo ponašanje na terenu bilo prilično pristojno, Nick Kyrgios nije mogao odoljeti…

Prijedlog iz Srbije: “Australian Open” premjestiti u Rusiju

Predsednik “Teniskog saveza Beograda” (TSB) Milan Slavković reagovao je na deportaciju srbijanskog tenisera Novaka Đokovića iz Australije. “Otvoreno…
Total
11
Share