Bolje nego u Titino doba: “Republika Srpska nikad bolje nije živjela”

Danijela Đukin @YouTube

Tokom izborne kampanje u Bosni i Hercegovini možemo čuti mnoštvo obećanja od strane političara, ali i pohvala na račun aktuelnog stanja, odnosno kvalitete života u pojedinim dijelovima države.

Tako smo danas od kandidatkinje SNSD-a za Narodnu skupštinu entiteta Republika Srpska (RS) i direktorice Doma zdravlja Bijeljina, Danijele Đukin, mogli čuti da je “vraćeno dostajnstvo svakoj profesiji od zanatlije do doktora nauka“.

“Nikad bolje”

“Uređen je penzijsko-invalidski fond i mnogo toga drugog je urađeno u posljednje četiri godine”, navela je Đukin na konferenciji za medije u Bijeljini, dodajući da se “danas bolje živi nego u Titino vrijeme“.

“Na ovim prostorima, odnosno u mom životu, proteklo je mnogo toga, još od pokojnog Tita pa sve do tri režima. Znači, mogu vam reći da Republika Srpska nikad bolje nije živjela“, zaključila je Đukin.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Stanivukovićeva novogodišnja čestitka građanima cijele Bosne i Hercegovine

Pomalo iznenađujuće, vjerovatno najviše za svoje političke protivnike i kadrove SNSD-a koji su bili duži niz godina na…

Francuski mediji: Viktor Orban nije dobrodošao u Sarajevo

Bosanskohercegovačka strana otkazala je sastanak sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom koji je bio zakazan za 25. januar u…

“Izdajnici… Oduzeli ste RS-u 150 miliona KM i dali ih državi BiH”

Darko Babalj, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine (PS) BiH, kazao je danas da su “izdajnici Republike…
Total
0
Share