Dječija kupatila UKC-a Republike Srpske izgledaju kao da su “crna rupa”

Kupatilo s Dječije pulmologije UKC RS @gerila.info/čitatelj

Fotografije dječjeg odjela pulmologije na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci, koje su ovih dana dospjele u javnost, rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim, pogotovo ako znamo da se radi o mjestu gdje borave bolesna djeca.

Dobro veče banjalučki klinički centre. Dječija pulmologija 21 vijek. Spavate li mirno“, riječi su jednog od roditelja koji je nedavno svoje dijete odveo u najveću kliničku ustanovu bh. entiteta RS, gdje su ga “dočekale” oronule i zapuštene dječije prosŧorije.

Kako je vidljivo na priloženim fotografijama, mokri čvorovi s dječijeg odjela pulmologije banjalučkog UKC-a RS su u blago rečeno u katastrofalnom stanju, što pogoŧovo naši najmlađi sugrađani nikako nisu zaslužili.

Novca ima (samo) za parking

Kupatilo s Dječije pulmologije UKC RS @gerila.info/čitatelj

Kako navodi “Gerila“, javnost u ovom dijelu Bosne i Hercegovine se s pravom pita “kako je moguće da godinama nema novca za toalete na UKC-u RS, a imaju milioni maraka za parking ispred ovog objekŧa”, odnosno “zašto kupatila za porodilje i najmlađe pacijente izgledaju kao da su ‘crna rupa’“.

Vezane vijesti

Čak 360 KM za boravak djeteta u vrtiću

U vremenu kada su cijene svih proizvoda i usluga porasle, podstaknute najviše ruskom invazijom i ratom u Ukrajini,…

Plan o uključivanju RS u “srpski svet” odložen za bolja vremena

Komentari na temu sastanka Vučića i Dodika, koji se u petak dogodio u Beogradu, i danas su aktuelni…

Dodik prijeti i za 1. maj: “Više se nema šta čekati, formirana je Vlada FBiH”

Iako je danas 1. maj i vrijeme je praznika, predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorad Dodik “ne…
Total
0
Share