Dodik će u političkoj penziji ispijati “đedovaču” i pjevati sa Milanovićem

Branislav Borenović @YouTube

Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), odgovorio je danas na prozivke Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, poručujući mu da je on “jedino lider prljavština i podmetanja”.

Predsjednik PDP-a komentarisao je medijske objave, posebno iz susjedne Srbije, u kojima se piše o susretima ljudi iz opozicije sa visokim predstavnikom Christianom Schmidtom.

“Dodik očito zaboravlja da su se sa Schmidtom sastajali i patrijarh srpski Porfirije i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pa blateći opoziciju indirektno blati i njih”, kazao je Borenović, dodajući da se za razliku od opozicije u RS, Dodik vješto skrivao prilikom susreta ili razgovora sa Schmidtom.

Dostojanstveni poraz

Borenović je također uputio poruku Dodiku da “bar jednom bude dostojanstven i prihvati poraz koji je neminovan“.

“Dodiku sigurno neće biti dosadno u političkoj penziji, imaće vremena ispijati ‘đedovaču’ i pjevati sa svojim drugom Zoranom Milanovićem“, poručio mu je prvi čovjek PDP-a.

Vezane vijesti

Uskoro sporazum i sa Srbijom: Građani BiH i Turske putuju samo sa ličnim kartama

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan kazao je danas tokom posjete Bosni i Hercegovini da će građani Turske i…

Raspudić: “Hrvati ne maštaju o tome da oni odrede ko će predstavljati Bošnjake”

Zastupnik političke grupacije “Most” u Hrvatskom saboru, književnik i analitičar, Nino Raspudić, kazao je sinoć da se u…

“Takvo ministastvo unutrašnjih poslova RS ne treba da postoji”

Ramiz Salkić, potpredsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS), govorio je danas o ulozi i odgovornosti Ministarstva unutrašnjih poslova…
Total
0
Share