“Dodik je pod kontrolom Hrvata i Hrvatske obavještajne službe”

Milorad Dodik @danas.ba/ilustracija

Tajni dogovor Milorada Dodika i susjedne Hrvatske, odnosno aktiviranje vitalnog nacionalnog interesa u Narodnoj skupštini Republike Srpske i stavljanje “veta” na moguću tužbu stranaka iz Federacije BiH zbog izgradnje Pelješkog mosta, hrvatski “Jutarnji list” postavio je u kontekst tajne operacije hrvatskih službi kodnog imena “Most”.

Zagrebački dnevni list sve je postavio u kontekst “gradnje Pelješkog mosta u zamjenu za izgradnju mosta preko Save na Gradišci“, koji je susjedna Hrvatska godinama (ne)namjerno opstruisala.

Rasprodaje i uništava Republiku Srpsku

Komentarišući ovakve navode na svom blogu, Nebojša Vukanović, narodni poslanik u Skupštini bh. entiteta Republika Srpska (RS) i istaknuti politički aktivista, napisao je da je odavno poznato da je Milorad Dodik hrvatski igrač, koji vodi politiku u interesu Hrvata u BiH i Hrvatske.

Veto za Pelješki most, ali i za druge izdajničke poteze, su samo vrh ledenog brijega koji pokazuju da je Dodik pod kontrolom Hrvata i Hrvatske obavještajne službe”, smatra Vukanović, zaključujući da predsjednik SNSD-a “vodi politiku isključivo u hrvatskom interesu”, pri tome “rasprodajući i uništavajući Republiku Srpsku“.

Vezane vijesti

U bošnjačkom selu živi 70 mještana, glasalo ih je 197… Pobijedio je Dodik!

Nakon što je zamjenik predsjednika SDS-a, Milan Radović, prije dva dana objavio informaciju da je “na jednom biračkom…

“Izetbegović biračima obećao svođenje Hrvata na nacionalnu manjinu”

Dragan Čović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH,  komentarisao je danas neuspjeh pregovora o izmjenama Izbornog zakona koji…

“Dok mladi odlaze, oni najstariji prodaju glas za vreću brašna”

Pojedine nevladine organizacije iz bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) već duži vremenski period zamjeraju vlastodršcima u ovom dijelu…
Total
1
Share