“Dok je SDA pisala historiju, Bećirović je pisao otvorena pisma”

Denis Bećirović i Bakir Izetbegović @Twitter

Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, osvrćući se na ranije održane predizborne skupove, najavio je večeras u Sarajevu pobjedu svoje stranke na oktobarskim Opštim izborima.

Da li znate zašto će pobijediti SDA? Kada vidite naše ljude koji su večeras ovdje predstavljeni… onda imate slatke muke ko će nositi listu“, kazao je predsjednik SDA okupljenim stranačkim simpatizerima u dvorani “Vistafon” u Sarajevu.

Neko pisma, a neko historiju

U jednom trenutku, Izetbegović se osvrnuo i na svog protivkandidata iz redova više stranaka opozicije, Denisa Bećirovića, navodeći razlike između njih dvojice.

“Znate li kakva je razlika između kandidata SDA i ostalih? On je pisao otvorena pisma koja su nas koštala oko dva miliona KM, a mi smo pisali historiju. E to je ta razlika”, poručio je između ostalog Izetbegović.

Vezane vijesti

Dodik ponovo brani Putina: “Komšićev prioritet je napad na Rusiju”

U povodu pisma koje je predsjedavajući Predsjedništva BiH uputio danas čelnicima Evropske unije, s ciljem razmatranja kandidatskog statusa…

“Čudna neka vremena došla, prijatelji nam Hrvati, Turci i Mađari”

Imajući u vidu sva prethodna dešavanja u proteklih nekoliko mjeseci, još od perioda kada je tokom ljeta 2021.…

Otkriven pravi razlog ogromnih cijena peleta i ogrijevnog drveta u BiH

Svake godine cijena ogrijevnog drveta u Bosni i Hercegovini (BiH) je sve veća i veća. a ove godine…
Total
1
Share