Fotografija zbog koje su se kreatori krize u BiH itekako zabrinuli

Sastanak šest bh. opozicionih stranaka @nasastranka.ba

O opozicionim strankama u Bosni i Hercegovini možemo imati ovakav ili onakav stav, zavisno iz kojeg ugla gledamo na iste, čisto informativnog ili možda političkog s pozicije vlasti u ovoj državi.

Upravo danas objavljena fotografija na kojoj su prikazani predstavnici šest opozicionih stranaka u BiH zasigurno će najviše zabrinuti aktuelne kreatore krize u BiH, bez obzira na to šta oni javno izrekli o tome.

Predstavnici Naše stranke, SDP-a BiH, Naroda i pravde, SDS-a, PDP-a i DNS-a, sastali su se danas u zajedničkim prostorijama Parlamentarne skupštine BiH, te su raspravljali o nadolazećim Opštim izborima 2022. godine, ali i o ostalim aktuelnim temama oko kojih se intezivno posljednjih mjeseci “sukobljava” vladajuća koalicija.

Narednih dana vrlo vjerovatno ćemo u javnosti zbog jednog ovakvog sastanka, od strane pojedinih medija, moći pročitati informaciju da je riječ o “izdaji” ovih ili onih interesa.

Vezane vijesti

Bakir mi je reako: “Ako ti ja budem pomagao, tek si onda naj*bao!”

Legendarni komandant Drugog bataljona “Prve podrinjske brigade” Armije Republike BiH, Murat Šabanović, zaplakao je večeras tokom svog gostovanja…

U odnosu na Bakira, Dodika i Čovića: “Moglo bi se reći da sam teška sirotinja”

Zajednički kandidat opozicije, za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda bošnjačkog naroda, kazao je večeras da…

“Amerikancima poručujemo da nije realno ono što vide u sarajevskim medijima”

Obrad Kesić, šef predstavništva bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) u SAD kazao je da je u fokusu ove…
Total
5
Share