Fotografija zbog koje su se kreatori krize u BiH itekako zabrinuli

Sastanak šest bh. opozicionih stranaka @nasastranka.ba

O opozicionim strankama u Bosni i Hercegovini možemo imati ovakav ili onakav stav, zavisno iz kojeg ugla gledamo na iste, čisto informativnog ili možda političkog s pozicije vlasti u ovoj državi.

Upravo danas objavljena fotografija na kojoj su prikazani predstavnici šest opozicionih stranaka u BiH zasigurno će najviše zabrinuti aktuelne kreatore krize u BiH, bez obzira na to šta oni javno izrekli o tome.

Predstavnici Naše stranke, SDP-a BiH, Naroda i pravde, SDS-a, PDP-a i DNS-a, sastali su se danas u zajedničkim prostorijama Parlamentarne skupštine BiH, te su raspravljali o nadolazećim Opštim izborima 2022. godine, ali i o ostalim aktuelnim temama oko kojih se intezivno posljednjih mjeseci “sukobljava” vladajuća koalicija.

Narednih dana vrlo vjerovatno ćemo u javnosti zbog jednog ovakvog sastanka, od strane pojedinih medija, moći pročitati informaciju da je riječ o “izdaji” ovih ili onih interesa.

Vezane vijesti

“Bošnjacima niko neće nametati nepravedna rješenja, pa ni OHR”

Nova tribina Stranke demokratske akcije (SDA) održana je danas u Željeznom Polju, mjestu u opštini Žepče, javnosti poznatom…

“Situacija nije dobra, broj Hrvata u BiH više je nego prepolovljen”

Bivšeg kardinala, nadbiskupa vrhbosanskog Vinka Puljića, primio je danas u posjetu prvi čovjek Ličko-senjske županije u Hrvatskoj Ernest…

Potvrđen razlog Čubrilovićevog “odlaska”: Tužilaštvo BiH “preispituje” prijenos nadležnosti

Kada su mediji u Bosni i Hercegovini, pa i portal Danas.ba, prije 15-ak dana pisali o tome da…
Total
5
Share