Fotografija zbog koje su se kreatori krize u BiH itekako zabrinuli

Sastanak šest bh. opozicionih stranaka @nasastranka.ba

O opozicionim strankama u Bosni i Hercegovini možemo imati ovakav ili onakav stav, zavisno iz kojeg ugla gledamo na iste, čisto informativnog ili možda političkog s pozicije vlasti u ovoj državi.

Upravo danas objavljena fotografija na kojoj su prikazani predstavnici šest opozicionih stranaka u BiH zasigurno će najviše zabrinuti aktuelne kreatore krize u BiH, bez obzira na to šta oni javno izrekli o tome.

Predstavnici Naše stranke, SDP-a BiH, Naroda i pravde, SDS-a, PDP-a i DNS-a, sastali su se danas u zajedničkim prostorijama Parlamentarne skupštine BiH, te su raspravljali o nadolazećim Opštim izborima 2022. godine, ali i o ostalim aktuelnim temama oko kojih se intezivno posljednjih mjeseci “sukobljava” vladajuća koalicija.

Narednih dana vrlo vjerovatno ćemo u javnosti zbog jednog ovakvog sastanka, od strane pojedinih medija, moći pročitati informaciju da je riječ o “izdaji” ovih ili onih interesa.

Vezane vijesti

Možda su plate radnika u BiH najmanje, ali su plate političara najveće u Evropi

Mnogi političari u Bosni i Hercegovini često s ponosom govore u rastu ekonomije i mjesečnih primanja građana, nerealno…

“Ako Srbija prizna Kosovo, onda bi Republika Srpska postala lakša meta”

Srbijanski politički analitičar Aleksandar Pavić, komentarišući jučerašnje razgovore Srbije i Kosova u Briselu, kazao je da se od…

Dodikov novi automobil mora imati masažu prednjih sjedišta, frižider i TV

Kako prenose pojedini bh. mediji, interna Služba predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske (RS) uskoro nabavlja četiri nova luksuzna…
Total
0
Share