Fotografija zbog koje su se kreatori krize u BiH itekako zabrinuli

Sastanak šest bh. opozicionih stranaka @nasastranka.ba

O opozicionim strankama u Bosni i Hercegovini možemo imati ovakav ili onakav stav, zavisno iz kojeg ugla gledamo na iste, čisto informativnog ili možda političkog s pozicije vlasti u ovoj državi.

Upravo danas objavljena fotografija na kojoj su prikazani predstavnici šest opozicionih stranaka u BiH zasigurno će najviše zabrinuti aktuelne kreatore krize u BiH, bez obzira na to šta oni javno izrekli o tome.

Predstavnici Naše stranke, SDP-a BiH, Naroda i pravde, SDS-a, PDP-a i DNS-a, sastali su se danas u zajedničkim prostorijama Parlamentarne skupštine BiH, te su raspravljali o nadolazećim Opštim izborima 2022. godine, ali i o ostalim aktuelnim temama oko kojih se intezivno posljednjih mjeseci “sukobljava” vladajuća koalicija.

Narednih dana vrlo vjerovatno ćemo u javnosti zbog jednog ovakvog sastanka, od strane pojedinih medija, moći pročitati informaciju da je riječ o “izdaji” ovih ili onih interesa.

Vezane vijesti

Poruka Čoviću: Pola hrvatskog naroda u BiH zapravo već i nema!

Nakon Milorada Dodika, koji je u utorak gostovao na “Hrvatskoj radio-televiziji” (HRT), i to u centralnoj informativnoj emisiji…

Sankcioni pritisak zapadnih zemalja na Bjelorusiju i Republiku Srpsku

Tokom posjete predstavnicima vlasti u entitetu Republika Srpska (RS) u Bosni i Hercegovini, izvanredni i opunomoćeni ambasador Bjelorusije…

Dodik ponovo pjeva, ovaj put sa svojom majkom

Već duži niz godina poznato je da lider SNSD-a i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda…
Total
5
Share