Iako mu nedostaje 2.000 policajaca, ministar bi ratovao s kriminalcima

Ramo Isak @YouTube

Zanimljivo gostovanje imao je jutros Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH), govoreći o ubistvima i ranjavanjima koja su se jučer dogodila u Gradačcu.

Odgovarajući na pitanja u programu “BHRT“-a ministar Isak je kazao da, i prod cjelokupne istrage u ovom slučaju, ne može kazati sa da li se nasilan čin Nermina Sulejmanovića mogao ranije spriječiti.

Srbijanski mediji prvi kontaktirali policajca ranjenog u Gradačcu

“To niko ne zna, jer to bi bila neozbiljna izjava sa moje strane. Za mene je kriminalac onaj koji radi krivična djela i onaj koji to podržava“, poručio je prvi čovjek federalnog MUP-a, dodajući da u ovom bh. entitetu nedostaje najmanje 2.000 policajaca.

“Ramo se neće povući”

Govoreći o tome da je u svom radu stalno izložen prijetnjama, poručio je da se ne boji kriminalaca, “objavljujući im rat“.

“Neću stati. Radiću kao ministar dok svi kriminalci ne završe u zatvorima. Ramo Isak se neće povući“, poručio je na kraju ministar unutrašnjih poslova FBiH.

Vezane vijesti

Dodik ponovo vrijeđa: “Bolesna politička ambicija muslimanskih političara”

Nakon sjednice Predsjedništva SNSD-a održane danas u Banjaluci, predsjednik stranke Milorad Dodik kazao je da ova politička organizacija…

“Srbi su u velikoj mjeri izgradili Sarajevo i napravili ga gradom”

Milan Tegeltija, savjetnik Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, izuzetno je aktivan na društvenoj mreži…

Američke sankcije su ništa prema onome što slijedi iz EU

Nakon što su Sjedinjene Američke Države (SAD) prije desetak dana sankcionisale niz osoba i kompanija iz Bosne i…
Total
0
Share