“Kao hijene uz vještačke osmijehe kuju plan kako da se ograde od Dodika”

Vojin Mijatović @YouTube

Mnoštvo je rakcija i komentara pristiglo na jučerašnju odluku administracije SAD da uvede sankcije pojedinim političarima i kompanijama iz BiH, a najviše ih se odnosilo upravo na prvog čovjeka SNSD-a i člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Tim povodom je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH sa adresom boravka u Banjaluci, komentarisao konferenciju za medije člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Gledam ljude oko njega, koji kao hijene uz vještačke osmijehe samo kuju plan kako da se ograde od njega i kako da se izvuku od potopa koji predstoji“, kazao je Mijatović, koji je sinoć u Sarajevu sa svojim kolegama iz stranke obilježio nastupajući pravoslavni Božić.

Budimo bolji ljudi

Prigodnim riječima potpredsjednik SDP-a BiH uputio je čestitku za nadolazeći praznik.

Neka živi vječno naša Bosna i Hercegovina i da još vijekovima i Božiće i Bajrame i Uskrse i Vaskrse proslavljamo zajedno u miru i blagostanju. Budimo bolji ljudi i biće nam bolje”, zaključio je Mijatović.

Vezane vijesti

Sarajlija napustio karijeru fudbalera kako bi spasio život svoje majke

Ovo je upravo jedna od onih situacija u kojoj nas fudbal iznenađuje, a ujedno je i toliko bliska…

Namjera Rusije je oružje na Balkanu povezati sa “muslimanima i terorizmom”

Nakon što je u srijedu zvanična predstavnica ruskog ministarstva vanjskih poslova, Marija Zaharova, izjavila da vojne isporuke Ukrajini…

Milorad Dodik se neće kandidovati za Predsjedništvo BiH?

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda srpskog naroda, kazao…
Total
5
Share