“Kao hijene uz vještačke osmijehe kuju plan kako da se ograde od Dodika”

Vojin Mijatović @YouTube

Mnoštvo je rakcija i komentara pristiglo na jučerašnju odluku administracije SAD da uvede sankcije pojedinim političarima i kompanijama iz BiH, a najviše ih se odnosilo upravo na prvog čovjeka SNSD-a i člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Tim povodom je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH sa adresom boravka u Banjaluci, komentarisao konferenciju za medije člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Gledam ljude oko njega, koji kao hijene uz vještačke osmijehe samo kuju plan kako da se ograde od njega i kako da se izvuku od potopa koji predstoji“, kazao je Mijatović, koji je sinoć u Sarajevu sa svojim kolegama iz stranke obilježio nastupajući pravoslavni Božić.

Budimo bolji ljudi

Prigodnim riječima potpredsjednik SDP-a BiH uputio je čestitku za nadolazeći praznik.

Neka živi vječno naša Bosna i Hercegovina i da još vijekovima i Božiće i Bajrame i Uskrse i Vaskrse proslavljamo zajedno u miru i blagostanju. Budimo bolji ljudi i biće nam bolje”, zaključio je Mijatović.

Vezane vijesti

Mehmedović posjetio Doboj, Dodik najavljuje konferenciju za novinare

Nakon što je Šemsudin Mehmedović, poslanik u državnom Parlamenu BiH, nedavno oštro kritikovao institucije Evropske unije (EU) nakon…

Dodikovo iznenađenje za ponedjeljak je Mađarska: “Sankcije su propale”

“Politika sankcija je propala jer je samo pokrenula konfrontaciju na zapadnom Balkanu”, rekao je u petak mađarski ministar…

Život u BiH: “Bolje biti bogat i zdrav, nego siromašan i bolestan”

Danas je u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine (BiH) usvojen Prijedlog zakona o dopunama Zakona o porezu…
Total
5
Share