Mijatović: Hotel “Bosna” pod pritiskom režima Milorada Dodika

Vojin Mijatović @YouTube

Iako je jučer objavljena informacija da je banjalučki hotel “Bosna” otkazao izdavanje sale za svečanu akademiju povodom 25. novembra Dana državnosti BiH, ta informacija skoro pa nikoga nije iznenadila.

Fašizam u 2021. godini, nažalost, živi u Banjoj Luci“, poručio je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, organizaŧor svečane akademije u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Mijatović je od hotela “Bosna” jučer dobio informaciju o otkazivanju svečane akademije povodom Dana državnosti BiH, a kako navodi potpredsjednik SDP-a, to se dogodilo “pod pritiskom režima Milorada Dodika“.

Svečana akademija će se ipak održati

Međutim, od svečane akademije, kaže, ne odustaje, te će se ista ipak održati u Banjaluci, a kao “zadnju opciju” mjesŧa održavanja Mijatović navodi prostorije njegove stranke.

Video: Federalna.ba

Vezane vijesti

“Hvala svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi”

Poznati bh. režiser i oskarovac, Danis Tanović, oglasio se na društvenoj mreži Instagram zahvalivši se svima koji su…

“Republika Srpska – crna rupa u Bosni i Hercegovini”

Politički analitičar Velizar Antić smatra da su aktuelne i novonametnute sankcije, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda…

Komšićev “najniži udarac” prema Čoviću do sada

Svoj osvrt na jučerašnje zasjedanje “Hrvatskog narodnog sabora” (HNS) u Mostaru dao je i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i…
Total
0
Share