Mijatović: Hotel “Bosna” pod pritiskom režima Milorada Dodika

Vojin Mijatović @YouTube

Iako je jučer objavljena informacija da je banjalučki hotel “Bosna” otkazao izdavanje sale za svečanu akademiju povodom 25. novembra Dana državnosti BiH, ta informacija skoro pa nikoga nije iznenadila.

Fašizam u 2021. godini, nažalost, živi u Banjoj Luci“, poručio je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, organizaŧor svečane akademije u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Mijatović je od hotela “Bosna” jučer dobio informaciju o otkazivanju svečane akademije povodom Dana državnosti BiH, a kako navodi potpredsjednik SDP-a, to se dogodilo “pod pritiskom režima Milorada Dodika“.

Svečana akademija će se ipak održati

Međutim, od svečane akademije, kaže, ne odustaje, te će se ista ipak održati u Banjaluci, a kao “zadnju opciju” mjesŧa održavanja Mijatović navodi prostorije njegove stranke.

Video: Federalna.ba

Vezane vijesti

“BiH može biti jedna lijepa ulica u kojoj smo dobre komšije”

Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, kazao…

Dodik se ponaša kao otkačeni motor, 24. februara je bio spreman na secesiju

Bivši predsjednik SDP-a BiH, Zlatko Lagumdžija, kazao je danas da je balkanskim prostorima svojstven sindrom u kome “pojedinci…

Dodika u najvećem selu u BiH dočekalo samo nekoliko desetina ljudi

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i predsjednik SNSD-a, posjetio je danas selo Crnjelovo u…
Total
0
Share