Neka sada nastave gledati “Zadrugu” i popunjavati formulare za radne vize

Parada povodom 9. januara u Banjaluci @Twitter

Bosna i Hercegovina je jedinstvena, suverena i nezavisna država, ovdje žive pošteni i čestiti ljudi. Slijedi obračun sa krimialom, korupcijom, fašizmom i etnonacionalizmom na sve tri strane. Jači su građani ove zemlje od etnonacionalnih matrica kojima nas truju 30 godina, željni smo života, mira i razvoja.

Napisao je ovo, između ostalog, Vojin Mijatović na svom Facebook profilu, komentarišući današnje “svečano” obilježavanje neustavnog “Dana RS” u Banjaluci, okarakterisavajući ga kao “još jedan Dodikov cirkus“, koji je svoje stvarno lice pokazao “brojem okupljenih građana“.

Poziv na demonstracije “Sačuvajmo Bosnu i Hercegovinu! Spasimo Evropu!”

Obožavaoci režima mogu se sada vratiti gledanju ‘Zadruge’, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu, jer brzo ide kraj cirkusa – para više nema, a neće ni biti”, napisao je potpredsjednik SDP-a BiH.

“Jad i bijeda”

“Prisustvo predstavnika međunarodne zajednice govori sve, Dodik je odbačen, izolovan i više nije relevantan pa ni za one u koje se kune da stoje iza njega. Ono što je prikazao predstavlja jad i bijedu budžetske vladavine, predstavlja rezultat dvodecenijske pljačke kriminala i korupcije“, napisao je Mijatović.

Podaci: Facebook

Vezane vijesti

“Za Komšića neću glasati na izborima, jer ne glasam za kandidate SDA”

Komentarišući konstantne međusobne optužbe između SDA i HDZ BiH u vezi sa blokiranjem formiranja nove Vlade FBiH, bivši…

“Šta je to predsjednik Čović uradio da ruši Bosnu i Hercegovinu”

Lidija Bradara, delegatkinja u Domu naroda BiH iz reda hrvatskog naroda (HDZ BiH), komentarisala je nedavnu rezoluciju koja…

Dodik (ipak) u potrazi za novcem: “Sloboda nikad nije jeftina”

Iako se većina bh. medija danas isključivo fokusirala na izjavu člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda da…
Total
26
Share