Neka sada nastave gledati “Zadrugu” i popunjavati formulare za radne vize

Parada povodom 9. januara u Banjaluci @Twitter

Bosna i Hercegovina je jedinstvena, suverena i nezavisna država, ovdje žive pošteni i čestiti ljudi. Slijedi obračun sa krimialom, korupcijom, fašizmom i etnonacionalizmom na sve tri strane. Jači su građani ove zemlje od etnonacionalnih matrica kojima nas truju 30 godina, željni smo života, mira i razvoja.

Napisao je ovo, između ostalog, Vojin Mijatović na svom Facebook profilu, komentarišući današnje “svečano” obilježavanje neustavnog “Dana RS” u Banjaluci, okarakterisavajući ga kao “još jedan Dodikov cirkus“, koji je svoje stvarno lice pokazao “brojem okupljenih građana“.

Poziv na demonstracije “Sačuvajmo Bosnu i Hercegovinu! Spasimo Evropu!”

Obožavaoci režima mogu se sada vratiti gledanju ‘Zadruge’, popunjavanju formulara za radne vize, i još kojoj plati na budžetu, jer brzo ide kraj cirkusa – para više nema, a neće ni biti”, napisao je potpredsjednik SDP-a BiH.

“Jad i bijeda”

“Prisustvo predstavnika međunarodne zajednice govori sve, Dodik je odbačen, izolovan i više nije relevantan pa ni za one u koje se kune da stoje iza njega. Ono što je prikazao predstavlja jad i bijedu budžetske vladavine, predstavlja rezultat dvodecenijske pljačke kriminala i korupcije“, napisao je Mijatović.

Podaci: Facebook

Vezane vijesti

“Ovi koji tuže Bosnu i Hercegovinu trebali bi tužiti Amerikance”

Marinko Čavara, predsjedavajući Predstavničkog doma (PD) Parlamentarne skupštine (PS) BiH, komentarisao je presudu Evropskog suda za ljudska prava…

Sud BiH, vino i stranci

Nakon što je danas u Istočnom Sarajevu održan sastanak koalicionih partnera na državnom nivou, ubrzo je uslijedila konferencija…

Dodik: “Šta su drugo muslimani u BiH nego bivši Srbi”

U vojnoj strategiji odbrane Srbije navodi se da će ova država braniti Srbe gdje god da se oni…
Total
0
Share