Postoji način “kako srušiti” Dodikovu bahatu i primitivnu politiku

Milan Miličević @YouTube

“Način na koji je opozicija pobjedila na lokalnim izborima u Banjaluci i Bijeljini, možda je pravi putokaz za izbore koji su pred nama”, riječi su Milana Miličevića, predsjednika Glavnog odbora SDS-a.

Gostujući u programu “Federalne TV”, Miličević se osvrnuo na aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini, te se u jednom dijelu svog intervjua dotakao i predstojećih opštih izbora 2022. godine.

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a smatra da opozicija u entitetu RS treba shvatiti da se mora bolje i racionalnije organizovati, na mnogo jasnijim principima.

Banja Luka i Bijeljina kao primjer

Opozicija u RS treba napraviti svoj talas pokreta koji će srušiti Milorada Dodika na isti način kako se to desilo u Banjoj Luci i Bijeljini na lokalnim izborima”, kazao je Miličević.

U tom kontekstu za Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i predsjednika SNSD-a, Miličević smatra da on vodi “jednu bahatu i primitivnu politiku sa kojom RS živi već 15 godina“.

Vezane vijesti

“Privilegije za Ukrajinu potkopavaju EU povjerenje u Bosni i Hercegovini”

Željka Cvijanović, predsjednica entiteta Republika Srpska (RS), kazala je danas da saopštenje koje je stiglo iz evropskih institucija…

Majkić: “O ukidanju akciza na gorivo tek krajem augusta”

Dušanka Majkić, delegatkinja SNSD-a u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine (BiH), kazala je danas da je Zakon…

U RS se “gazi preko mrtvih” da bi se došlo do još novca

Osvrćući se na događaje u vezi s Ivanom Begićem, poslanikom PDP-a u Skupštini grada Banjaluke, potpredsjednik ove stranke…
Total
1
Share