Samo u BiH: Načelnik uručio školi stol za bilijar

Bilijar stol doniran školi u Orašju @Facebook

Na Facebook stranici “Školskog centra fra Martina Nedića” u Orašju pronašli smo zanimljivu objavu u kojoj se navodi informacije u vezi s donacijom ovoj školi.

Naime, prije tri dana ovoj je školi uručena “vrijedna donacija” načelnika općine Orašje Marijana Oršolića u obliku stola za bilijar.

“Vjerujemo da će donacija biti maksimalno iskorištena. Zahvaljujemo se načelniku gosp. Marijanu Oršoliću”, poručuju iz ove škole.

Iako je školskim objektima širom Bosne i Hercegovina potrebno mnogo drugih stvari, prvenstveno vezanih za nastavni proces, donacija načelnika Oršolića sve je iznenadila, pogotovo mnoge korisnike društvenih mreža.

Da li se u ovakvoj jednoj donaciji radi o standardnoj frazi koju često možemo čuti u Bosni i Hercegovini, “sklanjanju mladih s ulice“, ostalo je nepoznato.

Foto: Facebook

Vezane vijesti

Nove sankcije Dodiku: Korupcija, destabilizacija i secesionistička retorika

Tematika “rastuće secesionističke retorike i djelovanja koje ugrožava stabilnost države” biti će u naredni utorak pred zastupnicima Evropskog…

Dodik: “Nisam glasao protiv odluke da helikopteri OS BiH gase požare”

Kako navodi član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda srpskog naroda, zahtjevi za angažovanje helikoptera Oružanih snaga…

Majkićka poručila Nijemcima: “Neka hvala, zadržite Schmidta za sebe”

Dušanka Majkić, delegat Kluba srpskog naroda ispred SNSD-a u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, osvrnula se danas na…
Total
1
Share