Samo u BiH: Načelnik uručio školi stol za bilijar

Bilijar stol doniran školi u Orašju @Facebook

Na Facebook stranici “Školskog centra fra Martina Nedića” u Orašju pronašli smo zanimljivu objavu u kojoj se navodi informacije u vezi s donacijom ovoj školi.

Naime, prije tri dana ovoj je školi uručena “vrijedna donacija” načelnika općine Orašje Marijana Oršolića u obliku stola za bilijar.

“Vjerujemo da će donacija biti maksimalno iskorištena. Zahvaljujemo se načelniku gosp. Marijanu Oršoliću”, poručuju iz ove škole.

Iako je školskim objektima širom Bosne i Hercegovina potrebno mnogo drugih stvari, prvenstveno vezanih za nastavni proces, donacija načelnika Oršolića sve je iznenadila, pogotovo mnoge korisnike društvenih mreža.

Da li se u ovakvoj jednoj donaciji radi o standardnoj frazi koju često možemo čuti u Bosni i Hercegovini, “sklanjanju mladih s ulice“, ostalo je nepoznato.

Foto: Facebook

Vezane vijesti

Dodik: “Pratiću utakmicu BiH, ali samo zbog toga što igra Rusija”

Kako navode današnji ruski medij, “lider bosanskih Srba”, Milorad Dodik, smatra da će prijateljska utakmica fudbalske reprezentacije Bosne…

Ko u RS može praviti dogovore sa strankama iz FBiH, a ko to uopšte ne smije

Nenad Stevandić, predsjednik stranke Ujedinjena Srpska, obratio se opozicionim političarima iz bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) koji prema…

Crvena linija: “Spriječiti dalje pljačkanje države”

Kandidat opozicionih stranaka za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda kazao je danas da je…
Total
1
Share