“Šarović je cijeli život proveo sa glavom zabijenom u pijesak”

Željka Cvijanović @YouTube

Željka Cvijanović, kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, kazala je jučer u Nevesinju na predizbornom skupu SNSD-a da ovaj hercegovački grad izgleda neuporedivo bolje nego ikada prije.

Vlast je sačuvala nadležnosti, povećavala plate i penzije, te je poboljšala život građana u svim oblastima”, navodi Cvijanović, dodajući da ovoj stranci “treba još jedna pobjeda“.

“Ja sam se borila”

Aktuelna predsjednica entiteta Republika Srpska (RS) poručila je okupljenim simpatizerima SNSD-a da ona zapravo “nema protivkandidata” na nadolazećim izborima za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Mirko Šarović (SDS) je cijeli život proveo sa glavom zabijenom u pijesak, dok sam se ja borila za interese RS”, zaključila je Cvijanović, poručujući da je pojedincima iz političkog života u RS važnije da se pravdaju ambasadorima, umjesto svom narodu.

Vezane vijesti

Hrvatska će nakon izbora raskinuti Dejtonski mirovni sporazum!?

Nakon što budu održani 2. oktobra, Opšti izbori u Bosni i Hercegovini donijet će mnoštvo nepoznanica za tri…

Dodik se požalio Putinu: “Nameću nam se neki zakoni, to ne možemo da prihvatimo”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda srpskog naroda ipak se sinoć sastao sa predsjednikom Rusije Vladimirom…

“Orban mi je čestitao pobjedu na izborima”

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, zahvalio se danas putem društvene mreže Twitter mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na čestitkama koje…
Total
1
Share