“Šarović je cijeli život proveo sa glavom zabijenom u pijesak”

Željka Cvijanović @YouTube

Željka Cvijanović, kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, kazala je jučer u Nevesinju na predizbornom skupu SNSD-a da ovaj hercegovački grad izgleda neuporedivo bolje nego ikada prije.

Vlast je sačuvala nadležnosti, povećavala plate i penzije, te je poboljšala život građana u svim oblastima”, navodi Cvijanović, dodajući da ovoj stranci “treba još jedna pobjeda“.

“Ja sam se borila”

Aktuelna predsjednica entiteta Republika Srpska (RS) poručila je okupljenim simpatizerima SNSD-a da ona zapravo “nema protivkandidata” na nadolazećim izborima za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Mirko Šarović (SDS) je cijeli život proveo sa glavom zabijenom u pijesak, dok sam se ja borila za interese RS”, zaključila je Cvijanović, poručujući da je pojedincima iz političkog života u RS važnije da se pravdaju ambasadorima, umjesto svom narodu.

Vezane vijesti

Čubrilović zbog “straha od sankcija” odlazi s mjesta predsjednika NSRS

Iako se tačnost ove informcije sa sigurnošću ne može potvrditi, znakovito je da se privremeni odlazak (kako se…

“Novi premijer u Vladi FBiH biće kandidat iz SDA”

Šefik Džaferović, delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine, govoreći o formiranju vlasti u Federaciji BiH, smatra…

Advokat Ratka Mladića: “Bošnjaci žele da prave haos u Bosni i Hercegovini”

Branko Lukić, advokat Ratka Mladića, inače osuđenog za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti tokom rata u…
Total
0
Share