Twitter uveo “sankcije” Gorici Dodik

Gorica Dodik na Twitteru @Twitter/screenshot

Nakon što su Sjedinjene Američke Države (SAD) prije sedam dana uvele sankcije njenom ocu Miloradu Dodiku, zbog “koruptivnih” djela, slična stvar dogodila se danas i sa kćerkom predsjednika SNSD-a.

Naime, društvena mreža Twitter je danas zabranila objave Gorici Dodik, na što je ona na svom Instagram profilu optužila “srbomrsce koji su aktivirali armiju da joj prijave profil“, navodi “BN” televizija.

Aktivna na društvenim mrežama

Kćerka člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Twitteru, te je često možemo vidjeti kako se “raspravlja” sa drugim manje ili više uticajnim korisnicima i/ili poznatim ličnostima s ove društvene mreže.

Njen profil na ovoj društvenoj mreži je privremeno zaključan zbog kršenja pravila Twittera. te za sada može samo čitati tuđe Tweetove. Imajući u vidu dosadašnju praksu s ovakvim “kaznama”, pretpostavka je da će njen profil biti ponovo aktiviran za sedam dana.

Vezane vijesti

Milanoviću preporučujem Dodika, jer obojica isto rade “od jutra do mraka”

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini (BiH) odbacio je danas tvrdnje kako se na njega vrši…

Lavrov: “Hvala Dodiku što BiH nije uvela sankcije Rusiji”

Danas je na marginama Ekonomskog foruma u ruskom gradu Sankt Peterburgu održan sastanak člana Predsjedništva BiH iz reda…

“Republika Srpska je zaustavljena u razvoju”

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, izjavio je danas novinarima u Banjaluci da postoji varijanta…
Total
7
Share