Twitter uveo “sankcije” Gorici Dodik

Gorica Dodik na Twitteru @Twitter/screenshot

Nakon što su Sjedinjene Američke Države (SAD) prije sedam dana uvele sankcije njenom ocu Miloradu Dodiku, zbog “koruptivnih” djela, slična stvar dogodila se danas i sa kćerkom predsjednika SNSD-a.

Naime, društvena mreža Twitter je danas zabranila objave Gorici Dodik, na što je ona na svom Instagram profilu optužila “srbomrsce koji su aktivirali armiju da joj prijave profil“, navodi “BN” televizija.

Aktivna na društvenim mrežama

Kćerka člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Twitteru, te je često možemo vidjeti kako se “raspravlja” sa drugim manje ili više uticajnim korisnicima i/ili poznatim ličnostima s ove društvene mreže.

Njen profil na ovoj društvenoj mreži je privremeno zaključan zbog kršenja pravila Twittera. te za sada može samo čitati tuđe Tweetove. Imajući u vidu dosadašnju praksu s ovakvim “kaznama”, pretpostavka je da će njen profil biti ponovo aktiviran za sedam dana.

Vezane vijesti

Milorad Dodik – lažni “super heroj”

Mirko Šarović, lider SDS-a, kazao je danas da je Milorad Dodik potpuno otkrio svoje karte i pokazao zašto…

U BiH možete biti lopov, fašista ili ratni zločinac, ali ne i LGBT osoba

Poznata bh. novinarka Senka Kurt i danas je dala podršku LGBT osobama u Bosni i Hercegovini, odnosno njihovom…

“SDA brani narod, jer razumije njegove potrebe i osjećaje”

U novom obraćanju svojim simpatizerima, predsjednik SDA Bakir Izetbegović danas je u Tešnju, na još jednoj stranačkoj tribini,…
Total
7
Share