Twitter uveo “sankcije” Gorici Dodik

Gorica Dodik na Twitteru @Twitter/screenshot

Nakon što su Sjedinjene Američke Države (SAD) prije sedam dana uvele sankcije njenom ocu Miloradu Dodiku, zbog “koruptivnih” djela, slična stvar dogodila se danas i sa kćerkom predsjednika SNSD-a.

Naime, društvena mreža Twitter je danas zabranila objave Gorici Dodik, na što je ona na svom Instagram profilu optužila “srbomrsce koji su aktivirali armiju da joj prijave profil“, navodi “BN” televizija.

Aktivna na društvenim mrežama

Kćerka člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Twitteru, te je često možemo vidjeti kako se “raspravlja” sa drugim manje ili više uticajnim korisnicima i/ili poznatim ličnostima s ove društvene mreže.

Njen profil na ovoj društvenoj mreži je privremeno zaključan zbog kršenja pravila Twittera. te za sada može samo čitati tuđe Tweetove. Imajući u vidu dosadašnju praksu s ovakvim “kaznama”, pretpostavka je da će njen profil biti ponovo aktiviran za sedam dana.

Vezane vijesti

Aprilski paket je najveća promašena šansa u savremenoj historiji BiH

Poznati bosanskohercegovački advokat i stručnjak za ustavno pravo, Nedim Ademović, kazao je u srijedu gostujući na Federalnoj TV…

Vučić kao “majstor dramatike” namjerno želi Srbiju prikazati ugroženom

Željko Komšić, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, navodi da niko u Bosni i Hercegovini ne želi…

Čović: “Teška je zabluda ako misle da će sprovesti izbore u BiH”

“Sadašnja Centralna izborna komisija BiH je imenovana mimo zakona i mimo poslovnika”, kazao je večeras predsjednik HDZ-a BiH…
Total
7
Share