U RS se “gazi preko mrtvih” da bi se došlo do još novca

Igor Crnadak @YouTube

Osvrćući se na događaje u vezi s Ivanom Begićem, poslanikom PDP-a u Skupštini grada Banjaluke, potpredsjednik ove stranke Igor Crnadak izjavio je da “niko ne bi trebao da se poigrava sa ljudskim životima, da smo normalno društvo”.

Crnadak navodi da je ovaj dio Bosne i Hercegovine, na žalost, jučerašnjim događajima postao zatrovano društvo, a sve nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera.

Naime, kako je jučer u javnosti počeo kružiti videosnimak po*nografskog sadržaja na kojem se nalazi PDP-ov odbornik u Skupštini grada Banjeluke Ivan Begić, očito pod pritiskom i ucjenama, on je odlučio vratiti mandat i napustiti ovu stranku, a kako je naveo, “sve je urađeno od strane njegovih političkih protivnika”.

“Gazi se preko mrtvih”

“Nije im bilo dovoljno ono što su uradili juče, pa su i noćas nastavili sa likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha“, dodao je potpredsjednik PDP-a, navodeći u natavku da je riječ o “najobičnijim političkim razbojnicima koji žele da u cijeloj RS uspostave svoj nehumani sistem u kojem se ‘gazi preko mrtvih’ da bi se došlo do još novca i moći“.

“Zato će novoj vlasti u RS biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što trpimo posljednjih 15 godina”, zaključio je Crnadak.

Vezane vijesti

Dok cijene nafte u svijetu padaju, cijene goriva u BiH – rastu

Cijena narudžbi ugovora za sirovu naftu Brent za isporuku u novembru 2022. pala je ispod 88 dolara po…

I opozicija RS “otvorila karte”: PDP za nezavisnu republiku RS

Koliko je zapravo pozivanje na otcjepljenje ili nezavisnost postala najbolja “uzrečica” kojom se sakupljaju potencijalni glasovi pred nastupajuće…

“Desetine hiljada građana RS radi u ekonomski naprednijoj Federaciji BiH”

Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, uputio je danas poruku građanima bosanskohercegovačkog entiteta…
Total
1
Share