U RS se “gazi preko mrtvih” da bi se došlo do još novca

Igor Crnadak @YouTube

Osvrćući se na događaje u vezi s Ivanom Begićem, poslanikom PDP-a u Skupštini grada Banjaluke, potpredsjednik ove stranke Igor Crnadak izjavio je da “niko ne bi trebao da se poigrava sa ljudskim životima, da smo normalno društvo”.

Crnadak navodi da je ovaj dio Bosne i Hercegovine, na žalost, jučerašnjim događajima postao zatrovano društvo, a sve nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera.

Naime, kako je jučer u javnosti počeo kružiti videosnimak po*nografskog sadržaja na kojem se nalazi PDP-ov odbornik u Skupštini grada Banjeluke Ivan Begić, očito pod pritiskom i ucjenama, on je odlučio vratiti mandat i napustiti ovu stranku, a kako je naveo, “sve je urađeno od strane njegovih političkih protivnika”.

“Gazi se preko mrtvih”

“Nije im bilo dovoljno ono što su uradili juče, pa su i noćas nastavili sa likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha“, dodao je potpredsjednik PDP-a, navodeći u natavku da je riječ o “najobičnijim političkim razbojnicima koji žele da u cijeloj RS uspostave svoj nehumani sistem u kojem se ‘gazi preko mrtvih’ da bi se došlo do još novca i moći“.

“Zato će novoj vlasti u RS biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što trpimo posljednjih 15 godina”, zaključio je Crnadak.

Vezane vijesti

“Međusobno povjerenje u BiH je poljuljano ili čak gotovo izgubljeno”

Borjana Krišto, kandidatkinja za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, posjetila je danas mjesto Ravno…

Za sedmo dijete u Mostaru porodiljna naknada od 10 hiljada KM

Pomalo nestvarno zvuči podatak koji je danas stigao iz Mostara, a koji govori o tome koliko novca će…

Čović otkrio karte: “U Herceg-Bosni bi bio moguć građanski koncept”

Danas je na Kupresu zasjedalo Predsjedništvo i Središnji odbor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine (BiH). Dragan…
Total
1
Share