Vladaće Dodik još dugo sa ovakom opozicijom

Milorad Dodik @rtvbn.com

Da se nešto čudno događa sa čelnicima opozicije u bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska (RS) moglo se vidjeti posljednjih dana, što se najlakše moglo primjetiti u stavovima koje na svom blogu objavljuje Nebojša Vukanović, inače nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini RS.

Upravo se Vukanović danas zamjerio visokopozicioniranom članu SDS-a i načelniku opštine Sokolac, Milovanu Cicku Bjelici, što se družio sa “visokim zvanicama” SNSD-a – Dodikom, Viškovićem, Ćorićem i ostalim prilikom svečanosti u povodu završetka izgradnje gondole “Poljice” na Jahorini.

“Nije bitno koliko nas je u stroju protiv režima, važno je da smo iskreni, međusobno solidarni i požrtvovani i da nam narod vjeruje”, napisao je Vukanović na svom blogu, dodajući da je Milovan Cicko Bjelica zapravo “već godinama veliki problem opozicije”.

“On je mnogo bliži Dodiku nego ijednom iskrenom opozicionaru, a to potvrđuju i današnje slike sa Jahorine“, dodao je Vukanović.

Povratak “izvornom” megafonu

Niti Bjelica nije dugo čekao na odgovor, pa u osvrtu na svom Facebook profilu načelnik Sokoca navodi da mu je drago da se Vukanović “vraća megafonu i fotoaparatu”, pošto je shvatio da “nema šta tražiti na političkoj sceni“.

“Nažalost, obasipa te mržnja iz dana u dan i baš zbog takvih kao što si ti, opozicija u Republici Srpskoj je takva kakva jeste”, istakao je Bjelica, dodajući da “nikada neće podržati politiku koja razjeda društvo iznutra”.

“Neću podržati politiku koja je spremna da se udruži sa crnim đavolom ne bi li se kako dočepala vlasti”, zaključio je Bjelica.

Vezane vijesti

“Čović zapravo ne želi da se dogovori, on želi treći entitet”

Govoreći sinoć o procesu pregovora koji su nedavno održani u Neumu, s ciljem izmjene Izbornog zakona u Bosni…

“Napad na ustavni poredak”: Željka Cvijanović i Radovan Višković glavni osumnjičeni

“Meni je predočeno da su osumnjičeni predsjednici svih političkih stranaka, kao i predlagači zaključaka i deklaracije. Tu je…

Ista fotografija “odlaska po pamet”: Dodik kod Vučića, Čović kod Plenkovića

Iako je do sada konstanta koja je krasila Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i…
Total
1
Share