Vladaće Dodik još dugo sa ovakom opozicijom

Milorad Dodik @rtvbn.com

Da se nešto čudno događa sa čelnicima opozicije u bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska (RS) moglo se vidjeti posljednjih dana, što se najlakše moglo primjetiti u stavovima koje na svom blogu objavljuje Nebojša Vukanović, inače nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini RS.

Upravo se Vukanović danas zamjerio visokopozicioniranom članu SDS-a i načelniku opštine Sokolac, Milovanu Cicku Bjelici, što se družio sa “visokim zvanicama” SNSD-a – Dodikom, Viškovićem, Ćorićem i ostalim prilikom svečanosti u povodu završetka izgradnje gondole “Poljice” na Jahorini.

“Nije bitno koliko nas je u stroju protiv režima, važno je da smo iskreni, međusobno solidarni i požrtvovani i da nam narod vjeruje”, napisao je Vukanović na svom blogu, dodajući da je Milovan Cicko Bjelica zapravo “već godinama veliki problem opozicije”.

“On je mnogo bliži Dodiku nego ijednom iskrenom opozicionaru, a to potvrđuju i današnje slike sa Jahorine“, dodao je Vukanović.

Povratak “izvornom” megafonu

Niti Bjelica nije dugo čekao na odgovor, pa u osvrtu na svom Facebook profilu načelnik Sokoca navodi da mu je drago da se Vukanović “vraća megafonu i fotoaparatu”, pošto je shvatio da “nema šta tražiti na političkoj sceni“.

“Nažalost, obasipa te mržnja iz dana u dan i baš zbog takvih kao što si ti, opozicija u Republici Srpskoj je takva kakva jeste”, istakao je Bjelica, dodajući da “nikada neće podržati politiku koja razjeda društvo iznutra”.

“Neću podržati politiku koja je spremna da se udruži sa crnim đavolom ne bi li se kako dočepala vlasti”, zaključio je Bjelica.

Vezane vijesti

“Za građansku državu se vrijedi boriti i ne biti kukavica”

Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz reda hrvatskog naroda, oglasio se danas na svom Facebook…

“Bošnjaci nam mogu izabrati Dom naroda i člana Predsjedništva, to je kraj BiH”

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH izjavio je sinoć za medije u susjednoj Hrvatskoj da će biti spriječeno da…

Dodik ruši Bosnu i Hercegovinu, na kraju će srušiti sam sebe

Povodom današnje sjednice Narodne skupštine (NS) entiteta Republika Srpska (RS) oglasili su se iz Naše stranke, saopštenjem za…
Total
1
Share