Zašto bi Čović govorio u NSRS kada HDZ nema nijednog poslanika

Igor Crnadak @YouTube

Osim što je najava mogućeg obraćanja Bakira Izetbegovića predsjednika SDA i Dragana Čovića predsjednika HDZ-a BiH, u “NSRS”, “ustalasala” političku scenu među opozicionim strankama u Federaciji BiH, isti “problem” dotakao je i opoziciju u entitetu Republika Srpska (RS).

Igor Crnadak, poslanik PDP-a u Narodnoj skušptini (NS) RS navodi da posebna sjednica nije uopšte zakazana, najavljena, niti su šefovi Klubova poslanika bar usmeno obaviješteni o mogućem održavanju.

Čubrilović poziva goste, a poslanici uopšte nisu obavješteni o održavanju sjednice, što je još jedno ponižavanje od strane predsjednika Narodne skupštine“, kazao je Crnadak.

Obični Dodikov poslušnik

Poslanik PDP-a u NSRS posebno zamjera činjenicu zašto bi neko govorio u Narodnoj skupštini ako njegova stranka nema poslanika koji bi je predstavljali.

Čovićev HDZ BiH u Narodnoj skupštini RS uopšte nema poslanika. Apsurdan, nelogičan i neozbiljan Čubrilovićev potez, ali svi zapravo znaju da se on odavno pretvorio u običnog Dodikovog poslušnika“, zaključio je Crnadak.

Vezane vijesti

Trivić: Svi falsifikovani glasački listići “iksani” za Milorada Dodika

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta (NF), koja je bila kandidat opozicije za predsjednika bh. entiteta Republike Srpske (RS) na…

Čiji je “državni avion Republike Srpske”!?

Predsjenik DNS-a Nenad Nešić, iako je to bilo ranije tokom dana najavljivano, neće danas praviti društvo Miloradu Dodiku,…

Kako je protjerana Bošnjakinja iz Žepe postala “srpska žrtva” u akciji “Oluja”

Četvrta industrijska revolucija, koju trenutno živi svijet čiji smo dio, svojim je tehnološkim inovacija donijela mnoštvo naprednih stvari…
Total
0
Share