Do kada će Aleksandar Đokić prijetiti na društvenim mrežama?!

Aleksandar Đokić @TikTok

Iako se u srijedu pokajao zbog svega što je uradio, odnosno nakon što je vrijeđao i upućivao prijetnje bošnjačkom stanovništvu u gradu Bijeljini, maloljetni Aleksandar Đokić ponovo je aktivan na društvenoj mreži TikTok.

“Nije mi bila namjera apsolutno da ikoga uvrijedim, ja sam malo popio pa nije ni čudo da sam tako reagovao“, pravdao se Đokić prije tri dana u bh. medijima za svoje postupke, međutim večeras je ponovo učinio skoro istu stvar.

Sve ću vas izrešetati

“Dođite sutra u osam sati ispred opštine – sve ću vas izrešetati“, poručio je večeras Đokić uz brojne psovke i uvrede, dodajući da će “dovesti 250 ljudi koji će biti uz njega i srušiti sve pred sobom“, prenose bh. mediji.

Da li će ponovo Đokić biti pozvan u policiju na informativni razgovor, te pušten na slobodu, ostaje da se vidi, međutim i više je nego indikativna činjenica da nadležne institucije uopšte ne reaguju preventivno na ovakve i slične izljeve mržnje na društvenim mrežama koji vrlo lahko mogu postati prava opasnost i u stvarnom svijetu.

Vezane vijesti

Pobjegao nakon što je usmrtio pješaka, uhapšen zajedno sa ocem

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK), policijski službenici uspješno su rasvijetlili…

Kiseljak: “Pred kamerama” natočila 200 KM goriva i pobjegla

Imajući u vidu kolike su trenutne cijene goriva na benzinskim pumpama u Bosni i Hercegovini, današnji događaj iz…

“Pali zbog 5 hiljada eura”: Bosanci prevozili 122 kg droge, osuđeni na 30 mjeseci zatvora

Skoro svaki dan carinici i granični policajci u svim državama svijeta susreću se s problemom zabrinjavajućih količina droge…
Total
0
Share