Italija: Beskućnik iz BiH pronađen mrtav u automobilu

Italijanski “karabinjeri” @YouTube

Nusret Seferović, 70-godišnji Bosanac, pronađen je mrtav za upravljačem automobila “Fiat Doblò” kojeg je jedno vrijeme koristio kao svoj dom.

Umro je u automobilu u kojem je živio, možda pogođen bolešću ili temperaturama koje su bile ispod nule. Pronađen je pognut na svom sjedištu u automobilu parkiranom na ulici u gradiću Porto Recanati, u centralnoj Italiji“, navodi se u saopštenju lokalne policije.

Opštinska socijalna služba preuzela je ranije brigu o njemu nakon što je saznala da 70-godišnjak živi u automobilu zbog svađe sa članovima porodice, također nastanjenima u istom mjestu.

Zbog svađe napustio porodicu

Prema istim navodima, 70-godišnji Bosanac bio je lucidan i razgovorljiv, te je nadležnim službama ranije kazao da je nakon svađe u porodici odlučio da ode, obećavajući da će se ipak vratiti.

Međutim, jučer ujutro su prolaznici primjetili tijelo koje se nije pomjeralo umotano u ćebe unutar automobila.

Vezane vijesti

Šta rade dva policajaca sa dva radara?

Na društvenim mrežama 7. februara pojavila se zanimljiva fotografija iz istočne Bosne, tačnije iz Vlasenice, tvrde autori objave…

Mediji u RS nastavljaju obmanjivati javnost u vezi sa “zastavom Armije RBiH”

Ne ulazeći s jedne strane u razloge zašto je osobi s inicijalima E.B. iz Zenice (FBiH) policija danas…

Ratni zločinac iz Bosne i Hercegovine uhapšen u Španiji

Nacionalna španska policija uhapsila je 15. septembra u Barceloni državljanina Bosne i Hercegovine za kojim se traga zbog…
Total
14
Share