Italija: Beskućnik iz BiH pronađen mrtav u automobilu

Italijanski “karabinjeri” @YouTube

Nusret Seferović, 70-godišnji Bosanac, pronađen je mrtav za upravljačem automobila “Fiat Doblò” kojeg je jedno vrijeme koristio kao svoj dom.

Umro je u automobilu u kojem je živio, možda pogođen bolešću ili temperaturama koje su bile ispod nule. Pronađen je pognut na svom sjedištu u automobilu parkiranom na ulici u gradiću Porto Recanati, u centralnoj Italiji“, navodi se u saopštenju lokalne policije.

Opštinska socijalna služba preuzela je ranije brigu o njemu nakon što je saznala da 70-godišnjak živi u automobilu zbog svađe sa članovima porodice, također nastanjenima u istom mjestu.

Zbog svađe napustio porodicu

Prema istim navodima, 70-godišnji Bosanac bio je lucidan i razgovorljiv, te je nadležnim službama ranije kazao da je nakon svađe u porodici odlučio da ode, obećavajući da će se ipak vratiti.

Međutim, jučer ujutro su prolaznici primjetili tijelo koje se nije pomjeralo umotano u ćebe unutar automobila.

Komentariši
Vezane vijesti

Pogledajte emotivno javljanje voditeljice RTV Lukavac uživo ispred škole

U jutrošnjoj pucnjavi u Osnovnoj školi u Lukavcu ranjena je jedan osoba, potvrdio je gradonačelnik Edin Delić, koji…

RTRS: Bošnjački vojnik stavio nož na vrat srpskom vojniku, prijetio da će ga zaklati

Kako prenosi javni medijski servis bh. entiteta RS, vojnik srpske nacionalnosti napadnut je noćas od svog bošnjačkog kolege…

Samo u BiH: Radar od “kartona” uspješno štiti djecu pješake

Bosna i Hercegovina je također i jedan od evropskih rekordera po broju smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama. Loše…
Total
0
Share