“Samo je policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala”

Nizama Hećimović @atvbl.rs

Nakon krvavovg pira u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović brutalno pretukao, a zatim i uživo u prenosu na društvenim mrežama ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, novi detalji ove nezapamćene tragedije u Bosni i Hercegovini pojavljuju se u javnosti.

U međuvremenu u medijima se oglasila i Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, navodeći da je ona kod nje sa djetetom boravila sedam dana prije nego što ju je krvnik pronašao.

“Osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je Nermin saznao gdje se krije“, rekla je Zijada za “Avaz“, dodajući da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala.

Hronologija zločina Nermina Sulejmanovića – od ubistva do samoubistva

“Počeo je pucati po nama”

Govoreći o događajima od petka 11. augusta, Zijada je opisala dio onoga šta se desilo kada je Nermin došao u njenu kuću.

“Prijetio je pištoljem meni i sinu, a onda je uzeo dijete i Nizamu, pa počeo pucati po nama. Ranio je mog sina, pa sam pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar od policijske stanice“, ispričala je vidno potresena žena.

Tetka ubijene Nizame na kraju je kazala da se sve moglo spriječiti da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali.

Vezane vijesti

Prvi smrtni slučajevi: Mišja groznica u Republici Srpskoj

Nakon što je 2019. godine prijavljeno rekordnih 18 slučajeva obolijevanja od mišje groznice, od početka ove godine u…

Otkrivena osoba iza profila “Četnički pokret Republika Srpska”

Idenfitikovana je osoba koja je sa Facebook profila “Četnički pokret Republika Srpska” dijelila fotografije sa uvredljivim i prijetećim…

Bosanac švercovao pola miliona cigareta kroz Austriju

Austrijska carina zaplijenila je danas skoro 500.000 cigareta u automobilu za dostavu na autoputu Nord/Weinviertel (A5). Neimenovani 36-godišnji…
Total
0
Share