Sin nekadašnjeg predsjednika RS napao radnika benzinske pumpe

Tučnjava u Modriči @YouTube

Kako prenose mediji u bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska (RS), jutros oko 3 sata na benzinskoj pumpi “Rox” u Modriči desio se incident tokom kojeg je grupa mladića upala u objekat, nakon isteka radnog vremena, tražeći da ih se pusti u kockarnicu smještenu u podrumu.

Incident su zabilježile nadzorne kamere, a u jednom trenutku se može vidjeti kako jedan od mladića nasrće na radnika pumpe i hvata za vrat.

Predsjednik RS i N/FS BiH

U saopštenju iz policijske stanice Modriča navodi se da je prijavljen noćašnji incident, kao i da je jedan od glavnih aktera sukoba bilo lice inicijala P.J..

Bijeljinska “BN” televizija nezvanično navodi da se radi o Petru Jeliću, sinu Milana Jelića, pokojnog predsjednika RS i nekadašnjeg predsjednika Fudbalskog saveza BiH.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Čitava porodica poginula u saobraćajnoj nesreći kod Mostara

Iako su mediji sinoć javljali da su poginule dvije osobe, epilog stravične saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila…

Njemačka: Nakon potjere, pijani Bosanac se zabio u policijski automobil

U novogodišnjoj noći jedan je 43-godišnjak iz Bosne i Hercegovine svojim automobilom, u njemačkom Kelnu, pokušao neuspješno pobjeći…

Policija uhvatila bosanske krijumčare migranata

Austrijska policija spriječila je još jedan pokušaj krijumčarenje ljudi kada je državljanin Bosne i Hercegovine pokušao ilegalno uvesti…
Total
1
Share