Dačić se “skrivao” iza djece od “napada” ogorčenih Beograđana

Zvižduci za Ivicu Dačića @Twitter

Pedsjednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, oečekivao je danas tokom manifestacije “Ulica otvorenog srca” u jednoj beogradskoj ulici, da će biti toplo dočekan i na svoj rođendan, baš kao što su mu to priredili u srbijanskim (vlastima bliskim) televizijskim kućama u kojima je gostovao tokom jutra.

Govoreći o djeci i svemu onome što znače za društvo u cjelini, predsjednik srbijanske skupštine primjetno je morao skratiti svoj govor zbog mnogobrojnih zvižduka i povika “ua”, kako od strane roditelja djece, tako i od prolaznika koji su se zatekli na tom mjestu.

Da li je baš tako trebalo biti u protokolu manifestacije, ali kao da se Dačić tokom svog govora “skrivao” iza djece od verbalnih “napada” ogorčenih Beograđana.

“Ne piše im se dobro”

Kako će se opšti izbori u Srbiji održati u aprilu 2022. godine, mnogi pretpostavljaju da su izborne kampanje pojedinih političkih stranaka u ovoj državi već u punom jeku.

“Prema onome što građani Beograda već danas pokazuju prema aktuelnoj vlasti, ne piše im se dobro“, jedan je od komentara s društvene mreže Twitter.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Hrvatska sustiže BiH po broju umrlih na milion stanovnika

Hrvatska je već neko vrijeme među prvih deset država svijeta prema brojevima umrlih od virusa korona na milion…

Ruski mediji: “Vučić se odrekao izgradnje ruske vojne baze u Srbiji”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da “Srbiji nisu potrebne ničije vojne baze”. Tako je razjasnio pitanje, o…

Svima koji nam rade iza leđa pokazati srednji prst i reći “gubite se”

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas je ponovo komentarisao premijera Andreja Plenkovića, ovaj put u Imotskom, a sve zbog…
Total
10
Share