Dačić se “skrivao” iza djece od “napada” ogorčenih Beograđana

Zvižduci za Ivicu Dačića @Twitter

Pedsjednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, oečekivao je danas tokom manifestacije “Ulica otvorenog srca” u jednoj beogradskoj ulici, da će biti toplo dočekan i na svoj rođendan, baš kao što su mu to priredili u srbijanskim (vlastima bliskim) televizijskim kućama u kojima je gostovao tokom jutra.

Govoreći o djeci i svemu onome što znače za društvo u cjelini, predsjednik srbijanske skupštine primjetno je morao skratiti svoj govor zbog mnogobrojnih zvižduka i povika “ua”, kako od strane roditelja djece, tako i od prolaznika koji su se zatekli na tom mjestu.

Da li je baš tako trebalo biti u protokolu manifestacije, ali kao da se Dačić tokom svog govora “skrivao” iza djece od verbalnih “napada” ogorčenih Beograđana.

“Ne piše im se dobro”

Kako će se opšti izbori u Srbiji održati u aprilu 2022. godine, mnogi pretpostavljaju da su izborne kampanje pojedinih političkih stranaka u ovoj državi već u punom jeku.

“Prema onome što građani Beograda već danas pokazuju prema aktuelnoj vlasti, ne piše im se dobro“, jedan je od komentara s društvene mreže Twitter.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Otac ubio sina zbog međe

U podujevskom selu Peran, na Kosovu, jučer se dogodilo teško ubistvo, kojom prilikom je utvrđeno da je otac…

Srbijanski “Krušik” prodao Ukrajincima 3.500 raketa za “MLRS Grad”

Da su društvene mreže nepresušan izvor informacija, ponekad i najbrži, ali često i sumnjivog karaktera, možda najbolje može…

“Mnogi Srbi čeznu za snažnim liderom, umjesto za demokratijom”

Uticaj Rusije u Srbiji naglo je porastao tokom posljednjih godina, a sve je “eskaliralo” invazijom na Ukrajinu, pa…
Total
10
Share