Dačić se “skrivao” iza djece od “napada” ogorčenih Beograđana

Zvižduci za Ivicu Dačića @Twitter

Pedsjednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, oečekivao je danas tokom manifestacije “Ulica otvorenog srca” u jednoj beogradskoj ulici, da će biti toplo dočekan i na svoj rođendan, baš kao što su mu to priredili u srbijanskim (vlastima bliskim) televizijskim kućama u kojima je gostovao tokom jutra.

Govoreći o djeci i svemu onome što znače za društvo u cjelini, predsjednik srbijanske skupštine primjetno je morao skratiti svoj govor zbog mnogobrojnih zvižduka i povika “ua”, kako od strane roditelja djece, tako i od prolaznika koji su se zatekli na tom mjestu.

Da li je baš tako trebalo biti u protokolu manifestacije, ali kao da se Dačić tokom svog govora “skrivao” iza djece od verbalnih “napada” ogorčenih Beograđana.

“Ne piše im se dobro”

Kako će se opšti izbori u Srbiji održati u aprilu 2022. godine, mnogi pretpostavljaju da su izborne kampanje pojedinih političkih stranaka u ovoj državi već u punom jeku.

“Prema onome što građani Beograda već danas pokazuju prema aktuelnoj vlasti, ne piše im se dobro“, jedan je od komentara s društvene mreže Twitter.

Video: Twitter

Komentariši
Vezane vijesti

Veliki lančani sudar u Srbiji izazvala pješčana oluja

U blizini grada Subotice u Vojvodini (Srbija) danas se dogodio lančani sudar u kojem je učestvovalo čak 14…

Uprkos skupoći Bosanci najbrojniji gosti na Makarskoj rivijeri

Mnoštvo svjetskih faktora, poput recesije, klimatskih promjena, inflacije ili rasta cijena uticali su na loš start ovogodišnje turističke…

“Vučić uradio za Bošnjake više nego svi predsjednici, od kralja do sada”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Sjenici gdje je razgovarao sa većinskim bošnjačkim stanovništvom, odnosno problemima…
Total
0
Share