Dačić se “skrivao” iza djece od “napada” ogorčenih Beograđana

Zvižduci za Ivicu Dačića @Twitter

Pedsjednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, oečekivao je danas tokom manifestacije “Ulica otvorenog srca” u jednoj beogradskoj ulici, da će biti toplo dočekan i na svoj rođendan, baš kao što su mu to priredili u srbijanskim (vlastima bliskim) televizijskim kućama u kojima je gostovao tokom jutra.

Govoreći o djeci i svemu onome što znače za društvo u cjelini, predsjednik srbijanske skupštine primjetno je morao skratiti svoj govor zbog mnogobrojnih zvižduka i povika “ua”, kako od strane roditelja djece, tako i od prolaznika koji su se zatekli na tom mjestu.

Da li je baš tako trebalo biti u protokolu manifestacije, ali kao da se Dačić tokom svog govora “skrivao” iza djece od verbalnih “napada” ogorčenih Beograđana.

“Ne piše im se dobro”

Kako će se opšti izbori u Srbiji održati u aprilu 2022. godine, mnogi pretpostavljaju da su izborne kampanje pojedinih političkih stranaka u ovoj državi već u punom jeku.

“Prema onome što građani Beograda već danas pokazuju prema aktuelnoj vlasti, ne piše im se dobro“, jedan je od komentara s društvene mreže Twitter.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Prepoznajete li sistem: Da li i vi živite u državi “uhljeba”!?

Riječ “uhljeb” se odavno udomaćila na našim prostorima, a u jednom od objašnjenja njenog značenja navodi se da…

Još jedan dokaz da je Vučić priznao Kosovo

Političke prilike na relaciji Beograd – Priština često su orjentaciono sredstvo za srpske političare sa Kosova, koji na…

Većina Srba smatra da agresija Rusije na Ukrajinu nije opravdana

“Institut za evropske poslove Srbije”, u saradnji sa “Ninamedia” istraživačkom kućom, sproveo je u periodu od 4. do…
Total
10
Share