“I kamen bi zaplakao” uz Vučićv govor dostojan turskih tv serija

Aleksandar Vučić @Twitter

“Neko je uz Vučićev govor montirao tužnu muziku, i od svega je nastao hit”, rečenica je kojom bi se mogao opisati video koji prije dva dana postavljen na društvenu mrežu Twitter.

U sjeni najnovijih protesta u Srbiji u vezi s građanima koji su očito s pravom zabrinuti zbog istraživanja koja obavlja kompanija “Rio Tinto”, te mogućeg zagađenja i ekološke katastrofe koje bi taj projekat mogao izazvati, kao da je zapravo svu pažnju javnosti jedino “privukao” predsjednik Srbije Aleksanadr Vučić.

Obraćajući se srbijanskoj javnosti uživo u televizijskom prenosu, Vučić je objašnjavao “šta sve propušta u životu zbog Srbije – za koju je sve dao”.

Vučića “umjesto” turskih serija

Govor možda i ne bi bio toliko popularan na društvenim mrežama, da uz isti nije montirana “tužna muzička podloga“, dajući Vučićevom govoru nevjerovatnu dozu melodramatike, koja je nekako najviše svojstvena televizijskim “sapunicama” poput španskih ili turskih tv serija.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Novi šamar za Putina iz Srbije: “Želimo postati nezavisniji od Rusije”

Srbija trenutno čini sve da smanji ovisnost od Rusije i dobije nove dobavljače gasa, izjavila je potpredsjednica Vlade…

Vučić srpskoj djeci iz regiona pričao o nuklearnoj katastrofi

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ugostio je danas djecu srpske nacionalnosti iz država regiona, poručivši im da je Srbija…

“Da je Kijev pao, sutra ujutro bi bio rat u Bosni i Hercegovini”

Nenad Čanak, poznati srbijanski političar i predsjednik “Lige socijaldemokrata Vojvodine”, nalazi se u posjeti Ukrajini. “Kafići u Kijevu…
Total
1
Share