Milanović je toliko skrenuo udesno, da je sam sebe susreo na ljevici

Zoran Milanović @YouTube

Svojim, većinom retrogradnim i po Bosnu i Hercegovinu pomalo opasnim stavovima posljednih godina, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svrstao se “rame uz rame” sa svojim “desničarskim” prethodnicima i njihovim načinom ophođenja prema susjednoj državi.

Upravo jedno nedavno istraživanje koje je objavio RTL, u vezi popularnosti političara u Hrvatskoj, pokazalo je jedno od zanimljivijih rezultata u kome se navodi da je upravo aktuelni predsjednik Hrvatske, inače nekadašnji predsjednik SDP-a, treći po redu najomiljeniji političar kada su u piŧanju glasači HDZ-a!

Ljevičarski “desničar”

Takvi rezultati istraživanja zapravo nas ne trebaju nimalo čuditi, ako imamo u vidu sva aktuelna dešavanja u Milanovićevoj nekadašnjoj stranci, ali i njegovim očito uspješnim nastojanjima da se kao predsjednik Hrvatske sve više dodvori glasačima desnice, što mu je očiŧo i uspjelo.

Zato nas i današnja infomacija da je Milanović nedavno želio poslati vojsku u Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno tokom aktuelne migrantske krize, uopšte niti ne treba čudiŧi.

Vezane vijesti

Kako su dvije starije žene završile u istom krevetu u bolnici

Da problemi bolničkih kapaciteta nisu strani čak ni državama koje su dio Evropske unije, možda nam najbolje pokazuje…

Vuk Borilović ubio 10 ljudi na Cetinju, policija ga likvidirala

Najmanje 11 osoba ubijeno je u petak u pucnjavi na Cetinju, u centralnoj Crnoj Gori, prenosi “RTCG”. “Jedanaest…

Srbija: “Kurti raspoređuje teroriste” / Kosovo: “Redovna vježba”

Danas se na društvenim mrežama pojavilo više snimaka pripadnika Kosovskih bezbjedonosnih snaga (KBS) koje se raspoređeuju na sjeveru…
Total
0
Share