Milanović je toliko skrenuo udesno, da je sam sebe susreo na ljevici

Zoran Milanović @YouTube

Svojim, većinom retrogradnim i po Bosnu i Hercegovinu pomalo opasnim stavovima posljednih godina, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svrstao se “rame uz rame” sa svojim “desničarskim” prethodnicima i njihovim načinom ophođenja prema susjednoj državi.

Upravo jedno nedavno istraživanje koje je objavio RTL, u vezi popularnosti političara u Hrvatskoj, pokazalo je jedno od zanimljivijih rezultata u kome se navodi da je upravo aktuelni predsjednik Hrvatske, inače nekadašnji predsjednik SDP-a, treći po redu najomiljeniji političar kada su u piŧanju glasači HDZ-a!

Ljevičarski “desničar”

Takvi rezultati istraživanja zapravo nas ne trebaju nimalo čuditi, ako imamo u vidu sva aktuelna dešavanja u Milanovićevoj nekadašnjoj stranci, ali i njegovim očito uspješnim nastojanjima da se kao predsjednik Hrvatske sve više dodvori glasačima desnice, što mu je očiŧo i uspjelo.

Zato nas i današnja infomacija da je Milanović nedavno želio poslati vojsku u Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno tokom aktuelne migrantske krize, uopšte niti ne treba čudiŧi.

Vezane vijesti

Niko se ne želi sastati sa Milanovićem… osim Željke Cvijanović

Andrej Plenković, predsjednik Vlade Hrvatske, govorio je danas o svom odnosu sa predsjednikom Zoranom Milanovićem i razlozima zbog…

“Sankcije Rusiji bile bi štetne po Srbiju, nećemo pratiti odluke EU”

Nakon što je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov nedavno “predložio” Srbiju kao mogućeg domaćina sastanka delegacija Rusije…

Vučić: “U Republici Srpskoj sam dobio 90% glasova što me posebno raduje”

Aleksandar Vučić, novi/stari predsjednik Srbije, kazao je večeras u Izbornom štabu SNS-a da je “zahvalan svima koji su…
Total
0
Share