Sve zbog jedinice iz historije: Od talentovanog đaka, do masovnog ubice

Masovno ubistvo u beogradskoj školi @Twitter

Učenik beogradske osnovne škole, koji je identifikovan kao Kosta Kecmanović, ubio je jutros osmoro đaka i portira u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, tom prilikom ranivši također nastavnicu i još šestoro djece.

Kako prenose beogradski mediji, Kecmanović je nakon počinjenog djela mirno išetao iz škole, ali ga je ubrzo locirala i uhapsila patrola srbijanske policije.

Beograd: Učenik sedmog razreda pucao iz pištolja, ima povrijeđenih i mrtvih

Jedan od najtalentovanijih đaka u školi

“Na upit inspektora koji mu je stavljao lisice na ruke, ‘zašto je pobio djecu’, Kecmanović je odgovorio ‘Ja sam psihopata!’“, navodi neimenovani izvor iz policijske istrage.

Mediji navode da je Kecmanović važio za jednog od najtalentovanijih đaka u školi, te je često išao na takmičenja iz matematike i biologije, pri tome osvajajući brojne nagrade.

Dobio je jedinicu iz historije i tada je poludio. Upucao je profesoricu u učionici, a zatim i svoje drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, ispričali su đaci Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” za srbijanske medije.

Vezane vijesti

Kada političar nema argumente, onda “napada i priča u prazno”

Gostujući sredinom novembra 2022. godine u jednoj od emisija srbijanskog izdanja “Euronewsa”, ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić…

Vučić podsjetio Hrvate kako su Hitlera dočekali cvijećem

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podsjetio je građane Hrvatske kako su sa cvijećem dočekali vođu Trećeg rajha Adolfa Hitlera,…

Vučić: “Srbija će uvesti sankcije Rusiji samo u bezizlaznoj situaciji”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Beograd uvesti sankcije Ruskoj Federaciji samo u bezizlaznoj situaciji, prenosi…
Total
0
Share