“Vučić uradio za Bošnjake više nego svi predsjednici, od kralja do sada”

Aleksandar Vučić u Sjenici @Twitter

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Sjenici gdje je razgovarao sa većinskim bošnjačkim stanovništvom, odnosno problemima koji opterećuju ovu sredinu i stanovnike ovog dijela Srbije.

Obrativši se okupljenim građanima u sali opštine Sjenica, predsjednik Srbije je između ostalog kazao da se ljudima “isključivo sudi na osnovu njihovih djela, a ne da se slušaju priče“.

Zanimljivu poruku upravo srbijanskom prdsjedniku uputio je uime okupljenih i Fadil Nikšić iz Kladnice, sela u sastavu sjeničke opštine, zahvalivši se Vučiću na “desetinama kilometara modernog asfalta na Pešterskoj visoravni”.

Poštujte svoje Bošnjake

“Predsjedniče, uradili ste više krupnih projekata nego svi vaši prethodnici, od kralja do sada“, poručio je Nikšić, posebno napomenuvši Vučiću da “poštuje svoje Bošnjake“.

Oni će se odužiti na svaki način našoj Republici Srbiji“, zaključio je na kraju Nikšić.

Vezane vijesti

(Ne)namjerna greška: “Premijer u četničkom mandatu”

Na društvenoj mreži Twitter sinoć se pojavio novi hit snimak, ovaj put iz komšiluka, a mnogi smatraju da…

Zaharova upozorila Makedonce: “Pravite grešku pomažući zločincima u Kijevu”

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Republike Sjeverne Makedonije potvrdilo je 29. jula da je zemlja donirala Ukrajini tenkove…

Iznenađenje iz Srbije: “Uvedimo sankcije Rusiji, ovo postaje neizdrživo”

Srbijanski ministar ekonomije Rade Basta napisao je danas na svom Instagram profilu da njegova zemlja “plaća visoku cijenu”…
Total
1
Share