Avion se srušio na krov porodične kuće

Avion se srušio na porodičnu kuću @Twitter

Nevjerovatan incident, kakav se može vidjeti samo u holivudskim filmovima, dogodio se u četvrtak u Kaliforniji (SAD), gdje se jednomotorni avion srušio na krov porodične kuće.

Jednomotorni avion proizvođača “Cessna” je, prema prvim informacijama, imao mehaničkih problema, te je prilikom prinudnog slijetanja uudario u stambeno naselje, odnosno kuću u kojoj su stanari na sreću bili odsutni.

Kako prenosi “New York Post“, jedino je pilot jednomotornog aviona teško povrijeđen, te se nalazi na liječenju u bolnici u Sacramentu.

“U 3 sata ujutro po lokalnom vremenu, pod do sada nepoznatim okolnostima, srušio se jednomotorni avion na području Auburna. Na mjesto događaja izašli su nadležni policijski organi koji su locirali povrijeđenu osobu. Istraga se nastavlja”, navodi se u saopštenju šerifovog ureda.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Ukrajinski dron snimio vlastito uništenje od strane ruske rakete

U mjestu Polohy, Zaporoška oblast, Oružane snage Ukrajine nanijele su prije dva dana ogromne gubitke ruskim snagama. U…

Rusi su izgubili trećinu svih tenkova koje su imali u Ukrajini

Rusi su premašili “broj” od 1.000 tenkova uništenih, napuštenih ili zarobljenih od strane kijevskih snaga, nakon šest i…

Zelenski i Johnson prošetali centrom Kijeva, dobili su “poklone”

Predsjednik Volodimir Zelenski i britanski premijer Boris Johnson, koji je danas stigao u posjetu Kijevu, prošetali su ulicama…
Total
11
Share