Avion se srušio na krov porodične kuće

Avion se srušio na porodičnu kuću @Twitter

Nevjerovatan incident, kakav se može vidjeti samo u holivudskim filmovima, dogodio se u četvrtak u Kaliforniji (SAD), gdje se jednomotorni avion srušio na krov porodične kuće.

Jednomotorni avion proizvođača “Cessna” je, prema prvim informacijama, imao mehaničkih problema, te je prilikom prinudnog slijetanja uudario u stambeno naselje, odnosno kuću u kojoj su stanari na sreću bili odsutni.

Kako prenosi “New York Post“, jedino je pilot jednomotornog aviona teško povrijeđen, te se nalazi na liječenju u bolnici u Sacramentu.

“U 3 sata ujutro po lokalnom vremenu, pod do sada nepoznatim okolnostima, srušio se jednomotorni avion na području Auburna. Na mjesto događaja izašli su nadležni policijski organi koji su locirali povrijeđenu osobu. Istraga se nastavlja”, navodi se u saopštenju šerifovog ureda.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Mihail Gorbačov optužen za ratne zločine u Litvaniji

Šest građana Litvanije podnijelo je u četvrtak tužbu protiv bivšeg sovjetskog lidera Mihaila Gorbačova za ratne zločine protiv…

Objavljen snimak iz Gostomela: “Kadirovci neće biti zarobljeni”

Još od prvog dana napada Rusije na Ukrajinu postalo je sasvim jasno da će aerodrom Gostomel, koji se…

Rusi se povlače, Ukrajinci oslobodili nekoliko naselja na jugu države

Na jugu Ukrajine, jurišne snage ukrajinske vojske nastavljaju da uništavaju rusku vijsku i oslobađaju naselja koja su okupirale…
Total
11
Share