Domar iz osvete zapalio školu sa 500 djece

Gašenje požara @pixabay.com

Policija je privela osumnjičenog u podmetanju požara škole koju je pohađalo više od 500 djece, za kojeg se ispostavilo da je zapravo jedan od zaposlenika škole, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Press služba Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Osetije – Alanije utvrdila je da je mještanin rođen 1965. godine, koji radi kao domar u školi broj 48, pokušao da zapali pomoćnu prostoriju ispod stepeništa zgrade. Prema policijskim navodima, on je počinio paljevinu “na osnovu ličnog neprijateljstva prema jednoj od osoba zaposlenih u školi“.

Policija trenutno istražuje sve razloge i okolnosti incidenta, a nakon obavljenih odgovarajućih uviđaja od strane istražitelja, bit će riješeno pitanje pokretanja krivičnog postupka.

Naime, jučer su službenici ruske Nacionalne garde evakuisali 510 djece iz ove škole, ali na svu sreću niko nije povrijeđen.

Vezane vijesti

Putinovi “Wagner” plaćenici zauzeli najveću ukrajinsku termoelektranu

Moskva je saopštila da su njene trupe u utorak preuzele kontrolu nad najvećom termoelektranom u Ukrajini, koja se…

“Severodonjeck ne možemo predati, bilo je previše žrtava”

Nakon posjete liniji fronta, predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski govorio je za ukrajinske medije o situaciji na frontu, navodeći…

Objavljen snimak zapaljenog trajekta sa skoro 300 putnika u Jonskom moru

Svi putnici i posada na trajektu “Euroferry Olympia” u Grčkoj napustili su ga nakon što je izbio požar,…
Total
22
Share