Erdogan: “Uz Božiju pomoć, pobijediću bolest”

Recep Tayyip Erdogan @YouTube

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan objavio je da je pozitivan na Covid-19.

“Nakon što smo imali blage simptome, moja supruga i ja bili smo pozitivni na Covid-19. Srećom, imamo blagu infekciju, za koju smo saznali da je uzrokovana varijantom ‘Omikron’“, napisao je turski predsjednik na “Twitteru”.

“Uz Božiju pomoć, pobijediću bolest. Nastaviću da radim od kuće. Želimo da se molite za nas”, dodao je turski predsjednik, koji je vakcinisan protiv Covid-19 i koji će ovog mjeseca napuniti 68 godina.

Na povratku iz Ukrajine

On je u četvrtak i petak posjetio Ukrajinu kako bi pokušao posredovati u njenom “sukobu” sa Rusijom, a u subotu ujutro, nakon što mu je potvrđeno da ima Covid-19, učestvovao je na video konferenciji otvaranja projekta ceste u gradu Zonguldak. na obali Crnog mora.

Prema riječima jednog od njegovih savjetnika, turski predsjednik će ostati u svom stanu u Istanbulu narednih sedam dana, nakon čega će obaviti još jedan test na Covid-19.

Vezane vijesti

U regiji Zaporožje uništen je “ponos” ruske avijacije

Ukrajinsko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je uspješno oboren još jedan ruski helikopter “KA-52”. “Helikopter je uništen,…

“Putina bi sljedeća ruska vlada mogla izručiti Hagu”

U ovom trenutku, malo je vjerovatno da će odluka Međunarodnog krivičnog suda (MKS) u Hagu, da optuži za…

Ukrajinci u pravcu Hersona napredovali 5 kilometara, Rusi se povlače

Savjetnik načelnika Hersonske vojno-civilne uprave (OVA), Serhiy Khlan, rekao je da su Oružane snage Ukrajine u protekle dvije…
Total
0
Share