Mike Pompeo, jesi li to ti?

Mike Popmeo, “prije i poslije” @Twitter

Amerika ne vidi manje Mikea Pompea jer je Trumpova administracija napustila Bijelu kuću, također ga vidi manje jer ga je bukvalno manje, našalio se “New York Post” sa bivšim direktorom CIA-e.

Naime, bivši državni sekretar u administraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa smršao je nevjerovatan 41 kilogram, te ovaj 58-godišnjak sada izgleda neprepoznatljivo.

Životna bitka s kilogramima

Dana 14. juna 2021. godine, prema pompeovim riječima, stao je na vagu i otkrio da ga samo nekoliko funti (1lb=0,45 kg) dijeli od vrijednosti od 300 – što je ekvivalentno težini od 136 kilograma. Sutradan, nakon što je ustao, rekao je supruzi “danas je taj dan“. Zatim je odmah počeo da trenira, te je počeo da se “hrani ispravno”, nakon čega je vidno izgubio na težini.

Pompeo je uložio u opremanje privatne teretane u svom podrumu, te je počeo sa vježbama, navodeći da “nije bilo ničeg naučnog iza toga, trenera, ili savjeta o ishrani, bio sam samo ja“.

“Mislili su da sam bolestan”

“Istina je da je gubitak kilograma za mene bila doživotna borba“, kazao je Pompeo, dodajući da je “izbacio” iz svog života čizburgere i slatkiše koji su uvijek bili “tu negdje blizu njega“.

Koliko je gojaznost postala normalna pojava u SAD govore i komentari koje je Pompeo dobio nakon što je smršao. Mnogi su nagađali da vjerovatno ima zdravstvenih problema sa grlom ili čak da ima rak.

Vezane vijesti

Najmanje 23 osobe poginule od kiše i klizišta

Najmanje 23 osobe su smrtno nastradale nakon obilnih kiša u Brazilu. Slike na internetu prikazuju uništene kuće, poplavljene…

Mobilizacija u Sibiru: Rus je upucao vojnog komesara

U ruskom vojnom uredu u Ust-Ilimsku došlo je do pucnjave, tokom koje je napadač priveden, kazao je gradonačelnik…

Ruski vojnici su se krili u skupocjenoj vili dok ih Ukrajinci nisu otkrili

Nove dramatične slike sa ukrajinskog fronta, žestoke borbe svaki dan, te artiljerijsko bombardovanje iz daljine, na obje strane…
Total
1
Share