Muž zatvorio suprugu, mučio je i silovao čak 12 godina

Zatočena žena @freepik.com

Policija je uspjela osloboditi 53-godišnju ženu iz, kako se vjeruje, desetogodišnjeg zatvora u vlastitoj kući, u jednom francuskom gradiću, u koju je zatočio njen vlastiti muž.

U nedjelju, 6. augusta, zatočena Nijemica je uspjela doći do telefona i kontaktirati njemačke spasilačke službe u Wiesbadenu, piše francuska tv kuća “BFMTV“, pozivajući se na policijske krugove.

Njemačke vlasti su tada zatražile pomoć od lokalne francuske policije u gradu Forbahu, koji se nalazi na granici sa Njemačkom. Ubrzo su policajci zatekli 53-godišnjakinju zaključanu u sobi, golu i obrijane glave.

Dehidrirana i pothranjena

Žena je potvrdila da je bila zatočena i mučena još od 2011. godine. Zbog dehidracije, pothranjenosti i dugotrajnih prijeloma ekstremiteta, hitno je prevezena u bolnicu i trenutno se nalazi u na odjelu intezivne njege. Sve prostorije u kući su bile tako sigurno zatvorene da, kako navode policijski izvori, čak ni devet mačaka koje žive u domaćinstvu nije moglo pobjeći.

Na licu mjesta policija je uhapsila 55-godišnjeg supruga, koji također ima njemačko državljanstvo. Odmah je optužen za lišavanje slobode, teško silovanje, mučenje i barbarstvo.

Vezane vijesti

Ukrajinska vojska ponovo osvojila aerodrom “Antonov” u Gostomelu

Nakon što ga je ruska vojska danas oko podneva osvojila, vojska Ukrajine je tokom večeri uspjela vratiti kontrolu…

Janje iz Hrvatske “uhapšeno” u BMW-u u Austriji, vlasnik otišao u pozorište

U austrijskom gradu Salzburgu lokalna policija je u četvrtak uveče dobila neobičnu dojavu. Prolaznici su obavijestili nadležne da…

Užasi Ukrajine: “Bože, odvedi me u raj, u paklu sam već bio”

Suočeni sa herojskim otporom ukrajinske vojske, Rusi su dovukli gotovo sav svoj strašni arsenal u zemlju u kojoj…
Total
0
Share