Nedavno rođena Johnsonova kćerka teško se razboljela od COVID-19

Kćerka Borisa Johnsona @Instagram/carrielbjohnson

Rođena u decembru 2021. godine, kćerka britanskog premijera Borisa Johnsona teško je podnijela virusa korona, ali se sada uspješno oporavlja, pišu današnji britanski mediji.

Prema istim zvorima, beba je bila “prilično teško” pogođena s bolešću koju izaziva virus COVID-19, te je zbog bolesti kćerke Romy, premijer čak bio otkazao posjetu Lancashireu.

U međuvremenu, “Downing Street” je samo objavio da je “član porodice bio pozitivan na COVID-19“, ne precizirajući o kome se tačno radilo. Premijer se nekoliko dana nije pojavljivao u javnosti nakon što je njegova porodica bila pozitivna na COVID-19.

Zaraza u porodici

Jedan od njegovih predstavnika je rekao da će Johnson, slijedeći preporuke, ograničiti kontakte i nastaviti sastanke na daljinu.

I sam Boris Johonson se zarazio sa COVID-19 još 2020. godine, upravo u vrijeme kada je njegova partnerica Carrie Symonds bila trudna i također pozitivna na virus korona.

Vezane vijesti

Ambasada Rusije u Latviji od sada u “Ulici Nezavisne Ukrajine”

Vladajuća koalicija u glavnom gradu Latvije, Rigi, pristala je u petak da promijeni naziv ulice u kojoj se…

Nove eksplozije na Krimu, Rusi uzalud bježe od “HIMARS”-a

Eksplozija na Krimu od utorka mogla bi biti značajnija nego što se na prvi pogled čini, što ukazuje…

Počelo je: Ruski zvaničnici traže Putinovu smjenu zbog izdaje i rata u Ukrajini

Vijeće općine Smolninskoye u Sankt Peterburgu zatražilo je od poslanika Državne dume, donjeg doma ruskog parlamenta, opoziv predsjednika…
Total
11
Share