Nedavno rođena Johnsonova kćerka teško se razboljela od COVID-19

Kćerka Borisa Johnsona @Instagram/carrielbjohnson

Rođena u decembru 2021. godine, kćerka britanskog premijera Borisa Johnsona teško je podnijela virusa korona, ali se sada uspješno oporavlja, pišu današnji britanski mediji.

Prema istim zvorima, beba je bila “prilično teško” pogođena s bolešću koju izaziva virus COVID-19, te je zbog bolesti kćerke Romy, premijer čak bio otkazao posjetu Lancashireu.

U međuvremenu, “Downing Street” je samo objavio da je “član porodice bio pozitivan na COVID-19“, ne precizirajući o kome se tačno radilo. Premijer se nekoliko dana nije pojavljivao u javnosti nakon što je njegova porodica bila pozitivna na COVID-19.

Zaraza u porodici

Jedan od njegovih predstavnika je rekao da će Johnson, slijedeći preporuke, ograničiti kontakte i nastaviti sastanke na daljinu.

I sam Boris Johonson se zarazio sa COVID-19 još 2020. godine, upravo u vrijeme kada je njegova partnerica Carrie Symonds bila trudna i također pozitivna na virus korona.

Vezane vijesti

Ukrajinski kontranapad kod Harkova, Rusi potisnuti 15 kilometara prema granici

Kao rezultat kontraofanzive, ukrajinska vojska protjerala je ruske snage iz tri sela u okrugu Dergachiv u oblasti Harkov,…

Holanđanin u pet godina prodao 1.600 “kompleta za samoubistvo”

Holandski sud je u utorak osudio na zatvor muškarca optuženog za prodaju “kompleta za samoubistvo” za koje tužioci…

Viralni snimak: Ljudi u panici bježe iz zapaljenog autobusa

Nevjerovatne slike snimljene su na autoputu u Buenos Airesu, gdje putnici trče kako bi se spasili iz autobusa…
Total
0
Share