Nedavno rođena Johnsonova kćerka teško se razboljela od COVID-19

Kćerka Borisa Johnsona @Instagram/carrielbjohnson

Rođena u decembru 2021. godine, kćerka britanskog premijera Borisa Johnsona teško je podnijela virusa korona, ali se sada uspješno oporavlja, pišu današnji britanski mediji.

Prema istim zvorima, beba je bila “prilično teško” pogođena s bolešću koju izaziva virus COVID-19, te je zbog bolesti kćerke Romy, premijer čak bio otkazao posjetu Lancashireu.

U međuvremenu, “Downing Street” je samo objavio da je “član porodice bio pozitivan na COVID-19“, ne precizirajući o kome se tačno radilo. Premijer se nekoliko dana nije pojavljivao u javnosti nakon što je njegova porodica bila pozitivna na COVID-19.

Zaraza u porodici

Jedan od njegovih predstavnika je rekao da će Johnson, slijedeći preporuke, ograničiti kontakte i nastaviti sastanke na daljinu.

I sam Boris Johonson se zarazio sa COVID-19 još 2020. godine, upravo u vrijeme kada je njegova partnerica Carrie Symonds bila trudna i također pozitivna na virus korona.

Vezane vijesti

Koliko nisko lete ukrajinski jurišni helikopteri prije lansiranja projektila!?

U videu koji je “BlueSauron” objavio na društvenoj mreži Twitter, možemo vidjetio kako ukrajinski jurišni helikopteri lete na…

Tragedija: 14-godišnjak upucao osmogodišnjeg brata

Dječak, kome je tek 14 godina, uhapšen je danas pod optužbom da je ubio osmogodišnjeg brata. Kako navode…

Inspektori IAEA na putu za nuklearnu elektranu Zaporožje

Misija “Međunarodne agencije za atomsku energiju” (IAEA) stigla je jutros na ukrajinski kontrolni punkt u Zaporožju, koji vodi…
Total
11
Share