Pjeva Mile “patriotsku”, pjeva Boris Johnson… “I will survive”

Boris Johnson @YouTube

Prije razgovora o svom imenovanju sa novim direktorom komunikacija, britanski premijer Boris Johnson otpjevao mu je vrlo uspješnu pjesmu “I will survive” sa repertoara pjevačice Glorie Gaynor.

Otkriće je napravio sam Guto Harri, kojeg je Johnson doveo u subotu za svog ličnog šefa komunikacija kako bi ponovo okupio tim nakon niza ostavki i političkih skandala u posljednje vrijeme.

Ublažavanje skandala

Portparol britanskog premijera je odbio da komentariše na pitanje da li su Johnson i Harri zaista pjevali. “Neću ulaziti u detalje bilo kakvih privatnih razgovora. Ali, kao što vjerovatno znate, oni su stari prijatelji”, rekao je zvaničnik.

Video: YouTube

Skandal u najavi

S druge strane, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda nedavno je sa mještanima Bronzanog Majdana kod Banjaluke zapjevao stihove četničke pjesmeKad se braća Srbi slože“.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Sve ruske rakete i dronovi oboreni su iznad Kijeva u posljednja dva mjeseca

Ukrajinska vojska već više od dva mjeseca uspjeva oboriti sve ruske rakete i bespilotne letjelice koje imaju za…

Iz Rusije priznali da su referendumi u Ukrajini bili lažni: “Neka ovaj put budu pošteni”

Jedna od glavnih propagandistica Kremlja, glavna urednica tv kanala “Russia Today” Margarita Simonyan, predložila je proglašenje primirja i…

“Bayraktar” je dobio brata Ukrajinca

Kako se navodi u saopštenju, danas su vojnici 92. motorizovane ukrajinske brigade pokazali kako uništavaju neprijatelja uz pomoć…
Total
0
Share