Pretukao kćerku metalnom šipkom ispred škole jer je bila našminkana: “Nadam se da ćeš umrijeti”

Stidna djevojčica @freepik.com

Otac koji je pretukao svoju kćerku ispred škole, tokom svađe oko njenog mogućeg susreta sa dječakom, pošteđen je zatvora nakon što je kćerka emotivno molila za milost u sudnici.

Dostavljač Hussein Alinzi, 59, pretukao je 15-godišnju kćerku metalnom šipkom ispred kapije srednje škole u engleskom gradu Manchesteru optužujući je da se planira tajno sastati sa dječakom uoči važnog ispita, pri tome je verbalno napavši što se našminkala. Međutim, kasnije se ispostavilo da pravi razlog zašto se našminkala jeste da prikrije modrice koje joj je otac ranije nanio.

Iako je bila pretučena i nakratko izgubila svijest, nakon svega je ipak pokušala da položi test. Međutim, požalila se na vrtoglavicu i mučninu i izvedena je iz učionice prije nego što je primljena u bolnicu, piše “Daily Mail“.

Prijetnje i batine

Nakon brutalnog napada, utvrđeno je da je djevojka zadobila 14 različitih povreda, uključujući i modrice na licu, a liječena je i zbog traga ugriza na lijevoj sljepoočnici.

Kasnije je sve ispričala svojim nastavnicima, a zatim i policiji da je otac maltretira već dvije godine, uz prijetnje da će je “pregaziti”, “ubiti”, te da se “nada da će umrijeti”. Takođe je rekla da joj je bilo zabranjeno da ide u park i da joj je bilo dozvoljeno da ima samo porodične prijateljice.

Na suđenju je njen otac, koji inače ima sedmoro djece, pošteđen zatvora od osam mjeseci, te mu je kazna promjenjena u uslovnu od 18 mjeseci jer je njegova kćerka molila za milost, poručivši sudiji da i dalje voli svog oca.

Vezane vijesti

Skandal: “Wagner” pokušao kupiti oružje od NATO članice Turske

Sjedinjene Američke Države (SAD) su navodno dobile pristup “internim” planovima “Wagnerovih” plaćenika koje podržava Kremlj, a koji pokazuju…

Ukrajinci uništili “ponos ruskog vojno-industrijskog kompleksa”

Oružane snage Ukrajine uništile su rusko univerzalno oklopno vozilo “Tajfun”, saopštio je danas ukrajinski Generalštab. “Ponos ruskog vojno-industrijskog…

Protivnapadi ukrajinske vojske slabe rusku poziciju i “skreću im pažnju”

Napad ukrajinskih snaga na ruske trupe u Severodonjecku ukazuje na smanjenje borbene moći ruske vojske, objavio je Institut…
Total
0
Share