Putinova vojska u potpunom haosu: “Slomi nogu i bićeš poslat u bolnicu”

Vladimir Putin @YouTube

Ruska vojska nastavlja da se “samoranjava” kako ne bi ratovala sa ukrajinskim vojnicima, navodi se u izvještajima SBU-a.

Kako je saopštio glasnogovornik ukrajinske “Službe državne bezbjednosti” (SBU), Artem Dekhtyarenko, u presretnutim razgovorima SBU-a može se čuti da je Putinova vojska u potpunom haosu.

Ruski vojnici pucaju jedni na druge kako bi došli do bolnice, jer moraju da se kriju u rovovima bez hrane, vode i oružja, čekajući sigurnu smrt“, navodi se u objavi SBU-a.

“Na vojnim vježbama” u Ukrajini

“Za*ebali smo se. Mi kao zečevi trčimo po minskom polju. Spavamo u rovovima“, kaže jedan ruski vojnik svom kolegi u presretnutom razgovoru.

S druge strane, supruga jednog od ruskih vojnika savetuje svog muža kako da “završi” u bolnici. “Govore nam da si na vojnim vježbama. Kakve *ebene vježbe? Ne možeš da ostaneš tu… Slomi nogu i bićeš poslat u bolnicu“, kazala je.

Vezane vijesti

Ukrajinska policija zaplijenila 11 ruskih tenkova od stanovnika Poltave

U regiji Poltava ukrajinska policija je zaplijenila 11 ruskih tenkova i drugog zarobljenog neprijateljskog oružja od lokalnog stanovništva.…

Zelenski potvrdio da je prvi “NASAMS” sistem isporučen Ukrajini

Ukrajinski predsjednik Volodymyr Zelensky, u intervjuu za američki “CBS News”, potvrdio je da je prvi “NASAMS” napredni protivvazdušni…

Rusi odbijaju ići u rat: “Nemamo sadašnjost, o kakvoj budućnosti pričamo”

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se nekoliko muškaraca ispred kancelarije za regrutaciju u ruskoj republici…
Total
6
Share