Tragedija: Upucao 16-godišnju kćerku misleći da je provalnik

Provalnik @freepik.com

Pošto je očigledno mislio da je ona provalnica, muškarac u američkoj saveznoj državi Ohio (SAD), ubio je svoju 16-godišnju kćerku.

Porodični čovjek je u srijedu navečer otvorio vatru na tinejdžerku u garaži svoje kuće u gradu Columbus, piše “The Columbus Dispatch“. Nesretna djevojčica je teško povrijeđena prebačena u bolnicu, ali je ubrzo preminula, navodi policija.

Prema navodima “The Columbus Dispatch“, majka 16-godišnjakinje je alarmirala policiju oko 04:30 sati ujutro. U hitnom pozivu, prema navodima medija, čuje se dvoje roditelja kako očajnički razgovaraju sa svojom kćerkom. Prema izvještaju policije, alarmni sistem je očigledno bio aktiviran.

Užasna statistika

“Kada neko povuče okidač na pištolju, veoma je važno znati šta je meta“, rekao je glasnogovornik policije za “ABC6“. Prema navodima lokalnih vlasti, ovo je bilo 202. ubistvo u Columbusu ove godine.

Vatreno oružje je široko rasprostranjeno u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). Prema podacima s internet stranice “Gun Violence Archive“, više od 44.500 ljudi ubijeno je vatrenim oružjem u SAD ove godine. Među poginulima je više od 1.500 djece i mladih.

Vezane vijesti

Ruske elite sada očajnički žele da pregovaraju: “Rat je izgubljen”

Ruske elite pokušavaju da ubijede Zapad da pregovara jer shvataju da je rat protiv Ukrajine već izgubljen, izjavio…

Ruska učiteljica uhapšena nakon što su učenici tvrdili da je protiv rata

Nastavnica engleskog jezika uhapšena je nakon što su je njeni učenici prijavili policiji zbog komentara o ratu, javljaju…

Zvanično potvrđeno: Rusi se povukli iz nuklearne elektrane u Černobilu

Ruske okupacione snage napustile su danas lokaciju nuklearne elektrane u Černobilu, zvanično je saopštila Državna agencija Ukrajine za…
Total
10
Share