U sedam dana umrli svi članovi porodice – nisu bili vakcinisani!

Vakcinacija protiv Covid-19 @pixabay.com

Porodična tragedija zadesila je tri člana iste porodice u jednom malom selu, nakon što je aktuelna pandemija virusa korona u samo sedam dana “pokosila” njihove živote.

Regionalni francuski dnevni list “Vosges Matin” objavio je detalje smrti tročlane porodice Py – sin Dominique koji je živio s roditeljima nakon razvoda braka (48 godina), njegove majke Odile (82 godine) i njegovog oca Roberŧa (89 godina).

Naime, svi su oni umrli u samo sedam dana, u periodu između 14. i 20. novembra, usljed najnovijeg petog vala pandemije koronavirusa u Francuskoj.

Nisu bili vakcinisani

Kako prenose lokalni mediji, niko od članova porodice Py nije bio vakcinisan.

Djeca koja idu u školu, i koja imaju baku i djeda, ako nisu vakcinisana neka ih ostave na miru. Covid-19 je još uvijek prisutan”, dramatičan je apel javnosti koji je nedogo nakon tragedije upuŧila rodbina porodice Py.

Vezane vijesti

Ruska vojska ima užasnu medicinsku njegu

Ruska vojska, čiji se broj povećava nakon najave “djelimične” mobilizacije, suočava se sa sve većim problemima u medicinskom…

SAD: Ukrajina mora osvojiti Herson prije zime da bi imala efektivni mir

Američki zvaničnici i kongresmeni upozorili su da će se Ukrajina, ako želi Rusiji oduzeti šansu da učvrsti svoj…

Zelenski dozvolio braniocima Mariupolja da napuste grad, oni su to odbili

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je dozvolio ukrajinskoj vojsci da napusti Mariupolj, ali su oni…
Total
0
Share