U sedam dana umrli svi članovi porodice – nisu bili vakcinisani!

Vakcinacija protiv Covid-19 @pixabay.com

Porodična tragedija zadesila je tri člana iste porodice u jednom malom selu, nakon što je aktuelna pandemija virusa korona u samo sedam dana “pokosila” njihove živote.

Regionalni francuski dnevni list “Vosges Matin” objavio je detalje smrti tročlane porodice Py – sin Dominique koji je živio s roditeljima nakon razvoda braka (48 godina), njegove majke Odile (82 godine) i njegovog oca Roberŧa (89 godina).

Naime, svi su oni umrli u samo sedam dana, u periodu između 14. i 20. novembra, usljed najnovijeg petog vala pandemije koronavirusa u Francuskoj.

Nisu bili vakcinisani

Kako prenose lokalni mediji, niko od članova porodice Py nije bio vakcinisan.

Djeca koja idu u školu, i koja imaju baku i djeda, ako nisu vakcinisana neka ih ostave na miru. Covid-19 je još uvijek prisutan”, dramatičan je apel javnosti koji je nedogo nakon tragedije upuŧila rodbina porodice Py.

Vezane vijesti

Putin polako gubi podršku ruske javnosti za svoj rat u Ukrajini

Ruska nezavisna sociološka organizacija “Levada” objavila je početkom septembra rezultate istraživanja koji pokazuju da podrška javnosti ratu polako,…

Objavljeni satelitski snimci svih porušenih mostova u Severodonjecku

Oružane snage Ruske Federacije uništile su tri mosta koja su povezivala Lisičansk sa Severodonjeckom, gdje se više od…

Pripjat i granica sa Bjelorusijom su pod punom kontrolom Ukrajine

Zahvaljujući djelovanju jedinica Jurišnih trupa Oružanih snaga, Ukrajina sada u potpunosti kontroliše područje grada Pripjata i državne granice…
Total
5
Share