U sedam dana umrli svi članovi porodice – nisu bili vakcinisani!

Vakcinacija protiv Covid-19 @pixabay.com

Porodična tragedija zadesila je tri člana iste porodice u jednom malom selu, nakon što je aktuelna pandemija virusa korona u samo sedam dana “pokosila” njihove živote.

Regionalni francuski dnevni list “Vosges Matin” objavio je detalje smrti tročlane porodice Py – sin Dominique koji je živio s roditeljima nakon razvoda braka (48 godina), njegove majke Odile (82 godine) i njegovog oca Roberŧa (89 godina).

Naime, svi su oni umrli u samo sedam dana, u periodu između 14. i 20. novembra, usljed najnovijeg petog vala pandemije koronavirusa u Francuskoj.

Nisu bili vakcinisani

Kako prenose lokalni mediji, niko od članova porodice Py nije bio vakcinisan.

Djeca koja idu u školu, i koja imaju baku i djeda, ako nisu vakcinisana neka ih ostave na miru. Covid-19 je još uvijek prisutan”, dramatičan je apel javnosti koji je nedogo nakon tragedije upuŧila rodbina porodice Py.

Vezane vijesti

Jedno od najnaprednijih ruskih oružja već je na putu ka Amerikancima

Kako je portal Danas.ba pisao prije dva dana, ukrajinske snage došle su u posjed zanimljivog ruskog vojnog “kontejnera”…

Kennedy se “okreće u grobu”: Rusi ponovo šalju trupe na Kubu?

Administracija ruskog predsjednika Vladimira Putina upozorila je u četvrtak da ne isključuje mogućnost slanja trupa i vojne opreme…

NASA “platila” dvije milijarde rubalja za putovanje astronauta ruskim svemirskim brodom

Šef “Roskosmosa” Dmitrij Rogozin rekao je da su Sjedinjene Američke Države (SAD) platile puni iznos leta Marka Vandea…
Total
5
Share