Ženu je brutalno silovao 18-godišnjak, doktori tražili pomoć psihologa

Nesretna žena @unsplash.com

“Rijedak zločin” – riječi su kojima su policijski istražitelji opisali ono što se dogodilo 29-godišnjoj ženi koju je silovao i mučio 18-godišnji mladić u gradiću na sjeverozapadu Francuske.

U petak, 4. augusta, 29-godišnja žena iz Cherbourga hitno je primljena u gradsku bolnicu Pasteur. Mlada žena je upravo bila žrtva brutalnog silovanja. Njene brojne i izuzetno teške povrede šokirale su medicinsko osoblje. Žena je bila u životnoj opasnosti i odmah je stavljena u indukovanu komu.

Kako se navodi, žena je bila povrijeđena od strane silovatelja drškom metle dužine 75 centimetara, tako da su joj bili probušeni debelo crijevo, tanko crijevo, peritoneum i dijafragma, a imala je i pneumotoraks i slomljena rebra, navodi “Le Figaro“. Za sada su zdravstvene prognoze mlade žene i dalje neizvjesne, a uspostavljena je i psihološka jedinica za pomoć bolničkom osoblju i doktorima koji su vidjeli žrtvu, piše “France Bleu“.

Bogat kriminalni dosije

Kada su hitna pomoć i policija stigli u stan žene, ona im je kazala da je upravo pretučena i silovana, precizirajući istražiteljima da je krivac muškarac “kojeg je ranije viđala, ali ga nije dobro poznavala”.

Zahvaljujući otisku prsta ostavljenom na vratima, istražitelji su vrlo brzo pronašli silovatelja, izvjesnog Oumara N., 18-godišnjaka sa bogatim kriminalnim dosijeom, uprkos svojoj mladosti. Izvor blizak istrazi kazao je za “Le Figaro” da je profil silovatelja “prilično opasan i da nije pokazivao apsolutno nikakvu empatiju prema žrtvi”.

Vezane vijesti

“Bosanska igra”: Viktor Orban, vjerni sluga Vladimira Putina

Iako se pridružila NATO savezu 1999. godine, i članica je Evropske unije od 2004., Mađarska je “na strani…

Stormy Daniels: “Trump ne bi trebao ići u zatvor, platio mi je da šutim”

Stormy Daniels, bivša zvijezda filmova za odrasle koja je u središtu krivičnog postupka protiv Donalda Trumpa, kazala je…

Ukrajina konačno probila prvu liniju ruske odbrane, “sada će biti lakše”

U regiji Zaporožje ukrajinske snage probile su prvu liniju utvrđenja ruskih snaga. U intervjuu za jordansku “Al-Mamlaku”, šef Zajedničkog…
Total
0
Share