Ženu pogodio grom nasred plaže, kamera snimila užasan događaj

Udar groma na plaži @X/Twitter

Porodični izlet na plažu završio se tragedijom za jednu 34-godišnju ženu. Majka dvoje djece stajala je blizu vode na plaži u mjestu Kartahena u Kolumbiji, kada ju je iznenada pogodio grom.

Kako prenose lokalni mediji nesreća se dogodila u utorak, a jedna od nadzornih kamera snimila je ovo područje plaže i prikazala užasan događaj.

Na snimku se vidi kako sjajna munja iznenada pogađa mladu ženu. Ona i još jedan posjetilac plaže odmah padaju na zemlju. Neki ljudi su pritrčali u pomoć, ali se odmah nisu usudili dodirnuti ženino tijelo jer su se bojali naknadnih udara.

Umrla od srčanog udara

Iako je 34-godišnjakinju direktno udario grom, ona je i nakon toga davala znake života. Ubrzo je prevezena u bolnicu gdje su se doktori borili za njen život više od 45 minuta. Nažalost, bilo je uzalud jer je jak strujni udar zaustavio srce mlade majke koja je iza sebe ostavila malog sina i kćerku.

! Upozoravamo da je priloženi video snimak uznemirujući !

Video: X/Twitter

Drugi posjetilac plaže, koji je takođe pao na zemlju od udara groma, ustao je odmah nakon incidenta i nije zadobio povrede. Mediji navode da je postojalo upozorenje da se tog dana ne ide na plažu zbog grmljavine, jer je u tom dijelu Kolumbije zabilježeno čak 250 udara groma.

Vezane vijesti

Skandal: Prigožin nudio Ukrajincima tajne podatke u zamjenu za Bahmut?

Jevgenij Prigožin, vođa ruske privatne grupe “Wagner”, ponudio je ukrajinskoj vladi da otkrije položaj ruskih trupa, objavio je…

“Moguće je da Ukrajina oslobodi Krim do kraja ljeta”

Penzionisani general i bivši komandant američkih snaga u Evropi, general Ben Hodges, rekao je da će Ukrajina sa…

Saharana djevojčice Lize potresla je cijeli svijet

Četvorogodišnja djevojčica Liza, koja je ubijena u ruskom raketnom napadu u ukrajinskoj Vinici, sahranjena je u nedjelju u…
Total
0
Share